Apple Watch Series 6 kommer i nye farver og får hurtig oplading

Apple afholder deres produktbegivenhed "Time Flies" i dag, hvor vi forventer at se fjerde generation af iPad Air, Apple Watch Series 6 og måske også iPhone 12-serien.

Apple Watch Series 6 kommer i nye farver og får hurtig oplading

I dag går Tim Apple (Cook) på scenen for at præsentere en række nye produkter. Begivenhedens midtpunkt bliver sandsynligvis Apple Watch Series 6, men allerede inden ”Time Flies” er skydes i gang er der rygter, der tyder på, at Apple Watch Series 6 vil blive lanceret i en helt ny farve – spekulationer tyder på en variant af blå. Det hænger fint sammen med et andet rygte, der lyder, at midnatsblåt også bliver en variant af dette års iPhone 12-modeller.

Se også: Billige priser på iPhone

Et billigere Apple Watch SE

Ifølge en tipster vil et unavngivent Apple-produkt understøtte hurtigopladning. I betragtning af at watchOS 7 vil omfatte en sleep tracking-funktion, er enheden, der får “Quick Charge”, sandsynlig det nye Apple Watch Series 6. Et tweet fra en anden tipster sagde blot “online den 15. september.” Det betyder muligvis, at mindst én af de nye enheder, der blev afsløret i morgen, vil kunne købes online samme dag, som produktet afsløres.

Nyeste rygter peger også på, at Apple vil præsentere et billigere smartwatch med navnet Apple Watch SE. Det vil blive billigere end Watch Series 6, dyrere end Watch Series 3 og minde om Series 4 med en “M9-chip”.

Læs også: Apple Watch 6 og (måske) iPhone 12 lanceres 15. september

Kommer iPhone 12 i aften?

Selvom der tilsyneladende er masser af spændende nyt fra Apple, så er det ikke forventet, at den nye iPhone 12-serie bliver afsløret. Apple har selv sagt, at de må udskyde udgivelsen af de første 5G-modeller med et par uger, og det vil tilsyneladende også medføre en forsinkelse i lancering af iPhone 12. Men ingen ved det med sikkerhed og Apple kunne sagtens overraske.

Læs også: iPhone 12 præsenteres måske alligevel i morgen

De fire forskellige iPhone-modeller, der forventes at blive lanceret i år, er 5,4-tommer iPhone 12, 6,1-tommer iPhone Max, 6,1-tommer iPhone 12 Pro Max og 6,7-tommer iPhone 12 Pro maks. Alle fire telefoner vil blive drevet af 5nm A14 Bionic-chipsættet med 15 milliarder transistorer indeni. Ikke-Pro-modellerne skulle have to bagudvendte kameraer mod tre på “Pro” -modellerne.

Mere nyt om emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. d. 4/9/2020 gik vi videre med temaet i en artikel der omhandler Apple forsinker blokering af annoncesporing til 2021 – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..