Apple Watch Ultra 2 tager det ekstreme et nyk op

Apple Watch Ultra 2 er det nye ultra outdoor smartwatch, som andre ekstrem-ure skla måle sig med. Se funktioner og pris.

Apple Watch Ultra 2 tager det ekstreme et nyk op

Apple Watch Ultra 2 er netop lanceret og designet ligner meget den første generation af Apple Watch Ultra, hvilket betyder, at de fleste opgraderinger er på indersiden.

Vi giver dig her det fulde overblik over det nye ekstremur fra Apple.

Dobbelt så kraftig lysstyrke

Uret har en opgraderet skærm fra den tidligere Ultra-model, som er klassificeret til 3.000 nits, hvilket Apple siger er den lyseste skærm, et Apple Watch nogensinde har haft.

Det er 50 procent lysere end på den første generation af Apple Watch Ultra og den lyseste skærm, Apple nogensinde har designet.

I mørke rum eller tidligt om morgenen kan skærmen også sænkes til kun én nit for ikke at forstyrre folk i nærheden.

Se også: Bedste Apple Watch 2023

72 timers batteritid

Apple forklarer, at Ultra Watch 2 har 72 timer batteritid på én opladning, når enheden er i lav strømtilstand og 18 timer ved normal brug.

Det nye Ultra-ur har også fået en mere præcis GPS-teknologi.

Mens Ultra’s hardware har fået en opgradering, kommer nogle af de største ændringer, som Apple Watch-brugere vil se i år, med watchOS 10, som bringer widgets, redesignede app-ikoner og nye kort- og cykelfunktioner til urets brugerflade.

Testet til ekstreme forhold

Apple Watch Ultra 2 er et ekstremur, der skal kunne bruges under selv de mest udfordrende forhold og er blevet testet til brug i det største udvalg af højder for noget Apple-produkt, fra 500 meter under havets overflade for at udforske de laveste dale og op til 9.000 meter.

Apple Watch Ultra 2 er designet til vandsport, herunder ekstreme aktiviteter som kitesurfing og wakeboarding, samt fritidsdykning ned til 40 meter – og nu også fridykning – med den opdaterede Oceanic+-app fra Huish Outdoors.

Brug Ultra 2 med bevægelser

Med en ny dobbelttryk-bevægelse bliver det muligt at styre Apple Watch Ultra 2 med kun én hånd og uden at røre ved skærmen. Brugerne kan trykke pegefingeren og tommelfingeren på urets hånd sammen to gange for hurtigt og nemt at udføre mange af de mest almindelige handlinger på Apple Watch Ultra 2.

Dobbelttryk åbner også Smart Stack fra urskiven, og endnu et dobbelttryk ruller gennem widgets i stakken.

Dobbelttryk styrer den primære knap i en app, så den kan bruges til at stoppe en timer, afspille og sætte musik på pause eller snooze en alarm. Bevægelsen kan også bruges til at besvare og afslutte et telefonopkald, tage et billede med Camera Remote på Apple Watch eller skifte til den nye Elevation-visning i Compass-appen for at se den relative højde af gemte waypoints.

Anonym og sikker

Apple giver med Watch 9-serien, også Watch Ultra 2, mulighed for at Siri-anmodninger kan behandles på Apples ure. For anmodninger, der ikke kræver information fra internettet, som at starte en træning eller indstille en timer, er Siri ikke afhængig af Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Behandlingen på enheden er ligeledes anonym og sikker, slår Apple fast, da alle behandling af denne type data foregår lokalt på hver enkelt ur.

Se også: Bedste pris på Apple Watch Ultra

Tilgængelighed og pris på Apple Watch Ultra 2

Ultra 2 kan forudbestilles i dag fra 7.199 kroner og salget starter den 22. september.

Apple har også lanceret det nye Apple Watch 9, der er lidt billigere, men ikke helt så robust blandt andet.