Apples første Mixed Reality-headset vil fokusere på spil

Apples første Mixed Reality-headset (AR+VR+virkeligheden) vil først og fremmest få fokus på gaming - så kommer medieindhold og kommunikation.

Apples første Mixed Reality-headset vil fokusere på spil

Apple forventes at lancere et wearable headset i 2022. Det er uklart, hvad Apples planer er for headsettet, men ifølge Mark Gurmans nyhedsbrev Power On forventes virksomheden at fokusere på gaming for sit første mixed reality headset. Der vil også være fokus på medieindhold samt kommunikation. Så er man også dækket ind…

Gaming vær være fokus på Apples VR-headset

Ifølge Gurman bør gaming være et stærkt fokus for maskinen, især fordi den vil have flere processorer, en blæser, skærme med ekstremt høj opløsning og sin egen App Store.

Vi kan altså se frem til, at Apple vil positionere enheden som en drøm for spiludviklere.

Samarbejde med mediepartnere

Han tilføjer også, at han forventer at Apple vil samarbejde med mediepartnere om at skabe indhold, der kan ses i VR på enheden. For det tredje, kommunikation.

“Kig efter Animojis og en VR FaceTime-lignende oplevelse, som vil være den nye tids Zoom”, lyder det.

Se også: Hvad er metavers?

Starten på Apples metavers?

Nogle har spekuleret i, at Apple søger at skabe deres eget metavers ved hjælp af denne type teknologi, i lighed med Meta, der har enheder som Oculus.

Faktisk har analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere forudsagt, at Apple kunne planlægge at erstatte iPhone med denne type enheder i løbet af de næste 10 år, men vi må nok vente og se, hvor godt denne første lancering klarer sig, før vi kan se, om den har potentiale til at erstatte iPhone i løbet af det næste årti eller deromkring.

Se også: Nyheder om Apple

Opdateringer i sagen

Historien døde ikke med det samme. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 29/11/2021 gik vi videre med en artikel der belyste emnet Apples VR-headset får computerkraft på Mac-niveau – Artiklen kan du læse her. Se også de seneste nyheder om temaet her.