Opdatering giver AirPods Pro 2 langt bedre lyd

Til efteråret kommer en opdatering af AirPods Pro 2 med tre fede nye funktioner, nemlig Adaptive Audio, Personalized Volume og Conversation Awareness.

Opdatering giver AirPods Pro 2 langt bedre lyd

Apple lancerede flere rigtig gode nye funktioner til sine produkter på WWDC 2023, der gik i gang i mandags. Vi har blandt andet fået nyheder til iPhone med iOS 17 og til Apple Watch med watchOS 10,

Apple AirPods Pro 2 blev heller ikke snydt for nye funktioner og blandt nyhederne er Adaptive Audio, Personalized Volume og Conversation Awareness.

Se også: Mobilabonnement med musik

Nye smarte lydfunktioner til AirPods Pro 2

Adaptive Audio er en lyttefunktion, der dynamisk blander Adaptiv transparent lyd og ANC baseret på omgivelserne. Den skifter automatisk mellem de to indstillinger for at give den bedste oplevelse på det pågældende tidspunkt.

Personalized Volume bruger maskinlæring til at forstå forholdene i omgivelserne og brugerens lyttepræferencer over tid, så funktionen kan finjustere oplevelsen af musikken automatisk.

Conversation Awareness skruer ned for musikken og op for stemmerne fra personer foran brugeren, samtidig med at baggrundsstøj reduceres, så snart man begynder at tale.

En, alle eller en kombination af disse funktioner er allerede at finde i konkurrerende produkter, men det er rart at se, at Apple opdaterer sine eksisterende earbuds med så betydningsfulde funktioner som de tre her.

Se også: Bedste in ear headset

Hurtigere skift mellem enheder og lettere mute / unmute

En opdatering af Automatisk Skift er det også blevet til og den betyder, at forbindelsestiden mellem ens Apple-enheder bliver meget hurtigere og mere pålidelig. Det bliver også hurtigere og mere gnidningsfrit at skifte fra at lytte på en enhed til en anden.

Endelig kommer en ny Mute eller Unmute-funktion, der også kommer til første generation af AirPods Pro, AirPods 3 og AirPods Max. Med den kan man trykke på stilken (eller Digital Crown på AirPods Max) og på den måde mute eller unmute sig selv under samtaler.

Find priser på Apple AirPods Pro 2 her.