ASTRO lancerer nyt gamingheadset til PC, Xbox og PlayStation

ASTRO A50 er navnet på det nye headset, der i dag rammer markedet til en vejledende pris på 2.499.

ASTRO lancerer nyt gamingheadset til PC, Xbox og PlayStation

ASTRO har i dag afsløret den fjerde generation af gamingheadsettet, A50, der ifølge ASTRO er designet og afstemt til at levere “en top audio præstation“. Og det er ikke bare reklamesnak – tidligere generationer af A50 har høstet roser og anerkendelse blandt de fleste anmeldere.

Læs også: LGs nyeste OLED-TV bliver bedre til gaming

“A50 forbliver et af de mest populære sæt hovedtelefoner på markedet i dag, på grund af dets uovertrufne lydnøjagtighed, ekstraordinære komfort og holdbarhed, uforlignelige forbindelse og muligheden for at opgradere, blandet andre”, siger Aron Drayer, VP for Marketing hos ASTRO Gaming, og fortsætter: ”Vores nye A50 forstærker alle disse egenskaber, og tilbyder gamere inspirerende teknologi, som gør det muligt for dem at præstere optimalt.”

ASTRO A50
Foto: ASTRO

Forbedringer til lyd og præstationsevne

ASTRO A50 er udviklet og designet til professionelle gamere, såkaldte content creators, streamere og spiludviklere. ASTROS mål har været, at den højest mulige lydkvalitet, samt den mest fordybende oplevelse. Blandt opgraderingerne i ASTRO A50 er ny trådløs radioteknologi, en opdateret isoleret stream output og muligheden for at tilpasse din lydprofil gennem ASTRO Command Center (ACC) software. Den 4. generation A50 er også optimeret til 3D lydløsninger til rum, såsom Dolby ATMOS.

“ACC-software tillader gamere og streamere, at tilpasse hvert input og output parameter på A50 præcist til deres specifikke opsætning. For endnu mere kontrol og bekvemmelighed, er ASTRO’s integreret MixAmp teknologi indbygget i hovedtelefonerne. Dette gør det muligt at tilpasse lydniveauer såsom Master Volume og Spil til stemmebalancering for det optimale mix. Gamere kan tilpasse niveauerne af hver lyd kilde til at opnå den bedste oplevelse.” skriver ASTRO.

ASTRO A50
Foto: ASTRO

Bygget til lange spilsessioner

ASTRO har lagt ekstra vægt på justérbarhed og komfort i A50, hvilket skulle gøre headsettet ideelt til lange spilsessioner. Headsettet kan desuden opgraderes med ASTRO A50 Mod Kit, der både giver bedre komfort og lydisolation. Kittet inkluderer en læderbøjle og ørepuder, som kan byttes ud med de originale puder og bøjle for yderligere lydisolation og komfort.

Den gratis ACC-software giver spillere den fulde kontrol over deres lydoplevelse, inklusiv stemmekommunikation og spil-lydindstillinger, så du kan tilpasse dine lydpræferencer til dine behov. ACC-software tilbyder fuld kontrol til streamere over lyd-mixet gennem stream output.

ASTRO tilbyder også tre forudindstillede EQ-tilstande – ASTRO, PRO og STUDIO. Brugere kan tilpasse, gemme og dele EQ-profiler efter behag, så man altid har en profil der passer til situationen. ACC-software er tilgængelig på Windows, iOS og Xbox Live Dashboard.

ASTRO A50
Foto: ASTRO

Pris og tilgængelighed

ASTRO A50 Trådløs + Base Station er tilgængelig hos forhandlere og på Astros hjemmeside til en vejledende udsalgspris på 2.499 kroner.

Mere information om det nye headset kan findes via ASTROs hjemmeside.