Bekræftet: Google lancerer to smartwatches i 2017

Google præsenterer to nye smartwatches med Android Wear 2.0 i begyndelsen af næste år, men de vil ikke blive kaldt Pixel.

Bekræftet: Google lancerer to smartwatches i 2017

År 2016 er ved at være omme, og i mobilverdenen er vi så småt begyndt at kigge frem mod næste års produktlanceringer.

Det har tidligere været tale om, at Google vil komme med et par egenproducerede smartwatches, og dette rygte har nu vist sig, til dels, at holde vand. Det bekræfter Jeff Chang, produktleder hos Android Wear over for The Verge.

For der er nemlig hverken tale om to Nexus, Pixel eller Google-ure, men derimod vil de få navnet fra den producent, der skal fremstille urene. Hvem dette bliver, er dog endnu hemmeligt.

Se også: Mobilsiden kårer: Årets smartwatch

Umiddelbart lyder dette træk lidt pudsigt, eftersom Google med deres nyeste Pixel-telefoner doppede Nexus-serien, der netop lod producenten bag få del i navnet.

Ikke desto mindre bliver det spændende at se, hvad de kommende ure får af udtryk og ikke mindst, hvem der står bag.

Én ting vi dog ved er, at de nye ure vil bringe den nye software Android Wear 2.0 med sig, og efterfølgende vil en lang række andre smart-ure få samme opdatering.

Læs denne: Fitbit tæt på køb af Pebble – Nye tider for smartwatches?

Nyheden om nye smartwatches falder på et tørt sted, idet producenter som Motorola og Pebble ikke længere er i spil til nye smart-ure, og den generelle udvikling må siges at være gået lidt i stampe.

Vi ser i hvert fald meget frem til lanceringen af de nye ure, som altså forventes præsenteret i begyndelsen af næste år.

Se her: MATRIX Powerwatch – et smartur der oplader sig selv