B&O Beolit 20 har bedre lyd, batteri og indbygget trådløs opladning

B&O lancerer i dag en forbedret udgave af Beolit bluetooth-højtaleren. Den nye Beolit 20 kommer med bedre lyd, forbedret batteritid og indbygget trådløs opladning i toppen. Se pris og tilgængelighed på B&O Beolit 20 her.

B&O Beolit 20 har bedre lyd, batteri og indbygget trådløs opladning

Den originale Beolit-højtaler fra Bang & Olufsen er designet af Cecilie Manz og blev lanceret tilbage i 2012, og det design bliver nu videreført i en ny udgave med kraftige forbedringer. B&O Beolit 20 kommer nemlig med endnu bedre lyd, længere batteritid og en smart indbygget trådløs opladning til mobiltelefonen, hovedtelefoner og andet tilbehør.

Læs også: Test af de bedste bærbare bluetooth højtalere

Samme design, ny indmad

Beolit 20 holder fast i det ikoniske design, som mange efterhånden kender. Designet er nemlig fra 2012 og er siden da blevet forbedret flere gange – Beolit 12, Beolit 15, Beolit 17 og nu Beolit 20. Selvom designet er næsten det samme, så er der masser af nyt i den nye højtaler. På designsiden er det originale hulmønster gentænkt i et moderne design. Hullernes gentagne, vinklede linjer på siderne og spiralformede mønstre i hjørnerne giver et distinkt og dynamisk look og skaber 45 procent luft-gennemtrængelighed, som forbedrer de akustiske egenskaber og skaber en klar og raffineret lyd.

De største forbedringer ses dog ved batteritiden og opladning. Og dermed ikke opladning af højtaleren, men opladning af andre enheder. På toppen af Beolit 20 sidder nemlig en trådløs Qi-opladningsplade, som oplader kompatible enheder, så som mobiltelefoner, hovedtelefoner og andet.

Batteritiden er også forbedret og Beolit 20 vil nu holde helt op til 37 timer på en opladning. Spiller man middelhøjt, så er der til omkring 8 timer.

Man kan danne stereopar af to Beolit 20’ere eller parre den nye højttaler med den tidligere Beolit 17 for at forbedre oplevelsen endnu mere.

Læs også: Test af B&O BeoPlay P6 – Luksus på både lyd og design

B&O Beolit 20 kommer i to farver:

Forbedringer i Beolit 20

  • 30 procent længere batterilevetid i forhold til Beolit 17.
  • Første B&O højttaler med Qi-trådløs opladning.
  • Forbedret lyd: 77 dB bass capability og 93dB mid-range loudness.
  • Nyt mønster optimerer akustisk ydelse.
  • Mulighed for at danne stereopar med Beolit 20 eller Beolit 17.
  • Let at flytte fra et rum til et andet – eller at tage med på farten.

B&O Beolit 20: Pris og tilgængelighed

Beolit 20 fås i Grey Mist og Black Anthracite til 3.750 kroner. Den lander i butikkerne den 29. oktober.

Opfølgning af sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 23/10/2020 gik vi videre med historien Forældrestyring til iPhone og Android – sådan gør du – Den kan læses her. Seneste nyheder om Højtaler kan du læse her..