Doro lancerer specialiseret HearingBuds med avanceret lydteknologi

Doro har lanceret HearingBuds, der er udviklet til at give en bedre og mere naturlig høreoplevelse for seniorer, der oplever høreproblemer.

Doro lancerer specialiseret HearingBuds med avanceret lydteknologi

Forskning fra Doro viser, at 33 procent af 60-årige har nedsat hørelse, og det tal stiger hurtigt med alderen.

”De nye Doro HearingBuds bygger videre på ambitionen om at imødekomme det stigende behov for brugervenlig teknologi. Vores HearingBuds giver vores kunder den kvalitet, enkelhed og klarhed, der kræves af en daglig in-ear-lydenhed”, siger Johnny Davou, Regional Sales Director Nordic hos Doro.

Doro understreger dog, at HearingBuds er ikke registreret medicinsk udstyr eller høreapparat og er man bekymret for høretab, anbefales man at besøge en audiolog på grund af kompleksiteten.

Se også: Mobilabonnementer til ældre

Giver naturlig lyd og fjerner støj

Doro HearingBuds indeholder algoritmer til forbedret høreoplevelse, som ofte anvendes i høreapparater. Det sikrer en naturlig lydoplevelse i HiFi-kvalitet samtidig med, at teknologien forstærker tale og filtrerer uønskede lyde fra.

De indeholder samtidig en blokfunktion, der beskytter mod pludselige, høje lyde.

Takket være den automatiske detekteringsteknologi registrerer Doro HearingBuds samtidig hvilket øre, de placeres i, og tilpasser lyden derefter.

doro hearingbuds

Se også: Billige headset til træning

Høretest og app

Doro HearingBuds kommer med en høretest, der skaber en personlig høreprofil til brugeren efter en kort test.

Høretesten sikrer optimal funktionalitet fra start, og indstillingerne kan gemmes og redigeres i appen, så de er tilpasset brugerens præferencer. Her kan man blandt andet indstille rækkevidden for lydfokus.

Se også: De bedste headset til flere enheder

Fungerer også til tale fra TV, musik og podcast

Doro HearingBuds har også forudindstillede profiler, der optimerer lydkvaliteten af tale fra TV og radio, der kan justeres på den tilhørende HearingBuds-app.

Det betyder, at de blandt andet hjælper med at isolere og fokusere på lyden fra TV, så man ikke behøver at skrue højere op for at følge med. HearingBuds kan også bruges til streaming af musik og podcasts.

Headsettet oplades i det etui, der følger med. Det kan oplade HearingBuds to gange, før det selv skal genoplades. På en fuld opladning har HearingBuds op til 12 timers brug.

HearingBuds er kompatible med Android gennem Google Fast Pair og Bluetooth-aktivering til iOS-enheder.

Se også: Mobilabonnement med streaming

Pris og tilgængelighed

Doro HearingBuds kan købes fra starten af oktober for 2.299 kroner.