Får dit smartwatch det nye Google Wear OS?

Google er på vej med en stor opdatering til Wear OS. Men har du et smartwatch med Wear OS, så skal du ikke regne med, at det får opdateringen.

Får dit smartwatch det nye Google Wear OS?

Der er spændende nyheder på vej til Android-smartwatches med Wear OS. Google har nemlig fortalt, at de endelig giver Wear OS-platformen den kærlighed og opmærksomhed, som det desperat har brug for. Det betyder store ændringer, forbedringer, optimeringer, nyt design og meget mere. Har du et smartwatch med Wear OS nu, så sidder du sikkert og venter på information om, hvornår opdateringen kommer? Men der kunne være dårligt nyt til jer, for dit smartwatch får nok ikke det Google Wear OS.

Se også: Googles Wear OS får stor design opdatering

Samsung og Fossil opdaterer ikke til nyt Wear OS

Ved Google I/O gav Google deres første indtryk af den kommende opdatering til Wear OS, som ser utroligt lovende ud. Den efterlod os med indtrykket af, at Android-smartwatches endelig kan konkurrere med Apple Watch. Sammen med nyheden om Wear OS, så afslørede Google og Samsung et samarbejde. Og sammen med den nyhed kunne Samsung afsløre, at deres nuværende smartwatches ikke fik det nye Wear OS, hvilket var en meget skuffende nyhed for mange. Og det er en trist nyhed, da Samsung er den største smartwatch-producent i Androidverdenen.

Og i weekenden dukkede der informationer op fra en anden producent, nemlig Fossil. Fossil er en af de trofaste brugere af Wear OS i deres smartwatches. Og hvis nogle skulle forventes at opdatere nuværende ure, så er det Fossil. Men de fortæller nu, at deres nuværende modeller heller ikke opdateres med det nye Wear OS.

Så har du et ur med Wear OS nu? TicWatch, Skagen Falster, Fossil, Suunto eller et andet, så skal du nok ikke regne med, at det får det nye Wear OS fra Google.

Læs også: Den er god nok: Wear OS-smartwatch på vej fra Samsung

Nye smartwatches fødes med ny Wear OS

I stedet ser det ud til, at kun kommende smartwatches får det nye Wear OS. Samsung er på vej med et Samsung Galaxy Watch 4 og Fossil har også afsløret, at de er på vej med et nyt premium smartwatch, som får det nye Wear OS.

Så vi skal nok forvente, at de forskellige producenter at smartwatches alle kommer med nye modeller i år og næste år. Der går også rygter om, at Motorola er på vej med flere.

Se også: Find og sammenlign priser på smartwatches