Fairphone Fairbuds XL: Bæredygtige hovedtelefoner

Fairbuds XL er hovedtelefoner bygget af bæredygtige materialer og hvor man let selv kan skifte defekte dele ud. Se pris.

Fairphone Fairbuds XL: Bæredygtige hovedtelefoner

Producenten Fairphone er bedst kendt for sine mobiler, som er baseret på bæredygtighed, miljøbevidsthed og nemme reparationer.

Nu lancerer Fairphone sine første hovedtelefoner – Fairbuds XL – som er baseret på samme design som mobilerne.

Se også: Find de bedste gadgets

Reparationsvenligt og bæredygtigt headset

Fairphone beskriver selv hovedtelefonerne som de mest reparationsvenlige og bæredygtige hovedtelefoner på markedet. De er fremstillet af genbrugte og etisk producerede materialer, herunder 100 procent genbrugsaluminium i de strukturelle dele, mens rejseetuiet er fremstillet af 100 procent genbrugte polyester- og nylonmaterialer.

Ligesom med mobilerne er der anvendt et modulært design for at gøre dem nemme at reparere selv. De reservedele, der i øjeblikket er tilgængelige, er batteri, højttalerkabel, ørepudernes betræk, hovedbøjle, ørepuder, hovedbøjlebeslag, højttalerelement og hovedbøjlebetræk.

Se også: Gode over ear headset

30 timers batteritid

De tekniske specifikationer omfatter et 800 mAh-batteri, der skulle give op til 30 timers batterilevetid, og 40 millimeter store højttalerelementer.

De bruger Bluetooth 5.1 med AAC-, SBC- og APTX HD-codecs og har både aktiv støjreduktion og ambient sound.

Hovedtelefonerne understøtter også Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri. Vægten er på 330 gram. Umiddelbart virker headsettet til at være af rigtig fin kvalitet i modsætning til selskabets telefoner, der i bedste fald kan beskrives som middelmådige.

Pris

Fairphone Farbuds XL fås i farverne Green Speckled og Black Speckled, og har en pris på 1.999 kr.

Se priser på headset her.