Fairphone laver grønt og Fairtrade-certificeret headset

Det hollandske firma Fairphone har lanceret et True Wireless-headset, som ifølge firmaet holder længere og er lavet med genbrugsmaterialer.

Fairphone laver grønt og Fairtrade-certificeret headset

Fairphone True Wireless Stereo Earbuds er navnet på det miljøbevidste selskabs første headset og det er formentlig det eneste headset, der er Fairtrade-certificeret.

Fairphone True Wireless Stereo Earbuds – Fairtrade-certificeret i genbrugsmaterialer

Høretelefonerne er af typen true wireless og har aktiv støjreduktion, IPx4-vandbeskyttelse og slår automatisk musikken fra, hvis du tager høretelefonerne ud af ørene.

Genbrug og Fairtrade

Virksomheden hævder, at 30 % af den brugte plastik i headsettet er genbrugt, og at det guld, der anvendes i headsettet, er Fairtrade-certificeret.

De siger også, at de har justeret opladningstiden for etuiet og headsettet, så det kan holde i årevis. Der er dog ikke angivet nogen nøjagtig batterilevetid, og der er heller ikke nogen omtale af reparations- eller genbrugsmuligheder for headsettet.

Se også: Guide bedste true wireless headset

Aktiv støjreducering

Headsettets højttalerelementer er 10 mm store, og hver ørehøjttaler har to mikrofoner. De dynamiske drivere leverer en velafbalanceret lydkvalitet, der passer til alle dine yndlingsspillelister, lover i hvert fald selskabet selv.

Headsettet har derudover Hybrid Active Noise Cancelling (ANC). Det betyder, at man kan fokusere helt på lyden i headsettet eller også lade lyd og støj fra omgivelserne slippe ind.

Vi håber at få dem til test, så vi kan vurdere, om det nu også stemmer.

Se også: Tilbud på høretelefoner

Pris og tilgængelighed

Fairphone True Wireless Stereo Earbuds kan forudbestilles på virksomhedens hjemmeside og koster 99 euro, hvilket svarer til cirka 750 kroner. Salget starter den 1. november.

Se også: Nyheder om høretelefoner

Det sidste nye om emnet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 7/10/2021 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en ny vinkel på temaet Find Min ruller ud til AirPods Pro og AirPods Max – Du kan læse det videre forløb her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..