Garmin klar med fem nye Forerunner smartwatches

Garmin har lanceret fem nye smartwatches i deres Forerunner-serie, udviklet til løberen. Her er Forerunner 45, 245 og 945-serien.

Garmin klar med fem nye Forerunner smartwatches

Der findes en del forskellige smartwatches på markedet, alle med relativt gode træningsegenskaber. Men få af dem er så specialiserede og professionelle som Garmins respekterede Forerunner-serie. Nu er Garmin tilbage med nye modeller i serien, som er udviklet specielt til løberen.

Der er tale om fem nye modeller i tre prisklasser: Forerunner 45 og 45S som de billigste, Forerunner 245 og 245 Music i mellemklassen samt Forerunner 945 til dem der vil have det allerbedste.

Her er et overblik over de fem ure fra Garmin.

Garmin forerunner 45
Garmin Forerunner 45 og 45S er de billigste af de nye smartwatches fra Garmin. Foto: Garmin

Garmin Forerunner 45-serien

Garmin Forerunner 45 er lavet til motionisten, der gerne vil have de vigtigste ting fra Garmins serie med løbeure. Her får man avanceret GPS-tracking, pulsmåling og med mulighed for at holde styr på tempo og lave intervaltræning. Uret er desuden kompatibel med Garmins Coach, som hjælper med at lave en træningsplan.

Forerunner 45 har en urkasse på 42mm og 45S på 39mm, hvilket er den eneste forskel på det to modeller. 

Uret er primært henvendt til løberen, men tracker selvfølgelig også cykling, crosstrainer, kardio, yoga og meget mere. Batteritiden skulle lande på omkring 7 dage med uret i smartwatch tilstand.

Garmin Forerunner 45 og 45S er klar til salg i andet kvartal og har begge en vedlejende pris på 1.699 kroner.

Garmin forerunner 245
Garmins nye Forerunner 245 er til den øvede, som gernee vil have flere funktioner end i 45-serien. Foto: Garmin

Garmin Forerunner 245-serien

Garmin Forerunner 245 bygger på producentens allermest populære ure i Forerunner-serien. I forhold til Foreunner 45 får man flere og mere avancerede funktioner, som bl.a. VO2-max og en forståelse af hvordan varme og højde påvirker kroppen under træning. 

Med Træningsstatus får du overblik over din træningshistorik og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. Her kan du desuden følge din udvikling af udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træning. Med Forerunner 245-serien får man desuden mulighed for at tracke svømning.

Garmin Forerunner 245 Music har indbygget lagerplads og mulighed for afspilning af musik. Her kan man forudindlæse musik fra tjenester som Spotify og Deezer. Med Forerunner 245-serien får man også 7 dages batteritid.

Forerunner 245 og 245 Music lander også i andet kvartal. Prisen lander på 2.499 kroner for Forerunner 245 og 2.899 kroner for Forerunner 245 Music.

Garmin forerunner 945
Garmin Forerunner 945. Foto: Garmin

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945 er kronen på værket og givr bl.a. dobbelt så lang batteritid, Garmin Pay og mere plads til musik. Forerunner 945 er til den øvede og eliteløberen, som ønsker at kunne følge endnu bedre med i træningen. 

Forerunner 945 har plads til 1000 sange og har indbyggede kort, i fuld farve, som sørger for man fx ikke farer vild under træningen. Der er desuden indbygget sikkerheds- og sporingsfunktioner, hvis der skulle ske uheld på løbeturen. Forerunner 945 kommer desuden i en udgave rettet mod triathlon med quick release urremme.

Garmin Forerunner 945 lander også i butikkerne i andet kvartal med en vejledende pris på 4.999 kroner og 6.299 kroner for bundlen med quick release urremme.

Du kan læse meget mere om de nye Forerunner ure fra Garmin her.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Watch Active

Mere til nyheden

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 24/4/2019 gik vi videre med en artikel om Lyt gratis til Youtube Music på Google Home – Artiklen kan du læse her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..