Genialt forstørrelsesglas til Apple Watch – fungerer som vækkeur

NightWatch er genial tilbehør til Apple Watch, som forvandler uret til et vækkeur på sengebordet. Se her hvordan NightWatch fungerer.

Genialt forstørrelsesglas til Apple Watch – fungerer som vækkeur

Denne produktidé er noget nær genial og tiltænkt alle med et Apple Watch, især dem der bruger Nightstand Mode. Med dette lille stykke tilbehør til Apple Watch bliver uret på en simpel måde forvandlet til et vækkeur, som kan stå sengebordet, hvor klokken og alarmen tydeligt kan aflæses.

Gadgetten hedder NightWatch og består af et stykke akryl, hvortil man kan koble Apples almindelige opladningskabel til Watch til på bagsiden. Med dette lille stykke akryl bliver uret forvandlet til et vækkeur, hvor det samtidig oplader.

Læs også: eSIM til Apple Watch – her kan du få det

Forstørrer og forstærker

Samtidig er det konstrueret som et rundt forstørrelsesglas, så man får en større version af urskiven – på den måde minder det om et vækkeur. For at aktivere skærmen, trykker man har på overfladen af NightWatch på samme måde, som man ville trykke på urets skærm. Producenten siger, at de integrerede lydkanaler forstærker alarmen, så man aldrig risikerer at sove over sig. NightWatch er kompatibel med alle Apple Watch og koster 60 dollars. NightWatch til Apple Watch kan købes på fx Amazon.

Se også: Billigste mobilabonnementer med eSIM til smartwatch

 

Sådan bruger du Nightstand på Apple Watch

Nightstand er en genial lille funktion på Apple Watch, som gør det til et smart lille vækkeur. Med indbyggede bevægelsessensorer, så registrerer det fx, når man rækker armen ud efter det. Herpå bliver der vist klokken, datoen samt alarmtidspunkt. Og inden alarmen ringer tænder uret automatisk skærmen. Læs her hvordan du slår det til.

Du finder blot Apple Watch-appen på din iPhone, går ned til “Generelt” og find “Vækkeursfunktion. Slå den til. Så simpelt er det.

Læs også: Nye billeder og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 4

Sidste opdatering af historien

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 5/7/2021 gik redaktionen videre med en artikel der tunede ind på Qualcomm: Vi kan slå Apples M1-chipKlik her og læs den fulde artikel.. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..