Google Pixel Watch 2 på vej – se de første specifikationer

Senere i år vil Google løfte sløret for deres næste smartwatch, men allerede nu er specifikationer på Pixel Watch 2 sluppet ud.

Google Pixel Watch 2 på vej – se de første specifikationer

Når Google lidt senere i år løfter sløret for de nye Pixel 8-telefoner, bliver det også med et nyt smartwatch på programmet. Nu er de første specifikationer og funktioner på Pixel Watch 2 lækket på internettet.

Se også: De bedste smartwatches i 2023

Google Pixel Watch 2 får kraftigt chipset fra Qualcomm

Pixel Watch 2 er dukket op i Google Play Console, der giver appudviklere overblik over enheder de kan bygge apps til. Det betyder at vi nu har adgang til en række specifikationer på det kommende smartwatch.

Der gik rygter om, at Google ville droppe Samsungs chipset til deres kommende smartwatch, og det tyder altså på at være sandt.

Google Pixel Watch 2 får Qualcomms SW5100-chipset, der udskiftes med Samsungs Exynos 9110. Exynos 9110 er en ældre chip fra 2018, der er bygget på 10 nm-teknologi. Qualcomms SW5100 derimod er bygget på en 4nm, og forventes derfor at være langt mere effektiv.

Skærmopløsningen på Pixel Watch 2 er på 450 x 450 pixel, så vi forventer en skærmstørrelse på minimum 1,2 tommer. Mon ikke den vokser til 1,4 tommer og matcher et ur som Samsung Galaxy Watch 5. Designet er dog forventet at blive identisk med det nuværende Pixel Watch.

Kommer med Wear OS 4

Det nye Pixel Watch 2 kommer med nyeste software fra Google til smartwatches. Det vil sige Wear OS 4, der svarer til Android 14 på Android-telefoner.

Pixel Watch 2 ser ud til at få subtile ændringer, som primært udstyres med nyere og mere effektiv hardware. Med disse ændringer byder Pixel Watch 2 forhåbentlig på en længere batteritid, hvilket er den første ulempe ved det nuværende ur.

Hvornår lanceres Google Pixel Watch 2?

Pixel Watch 2, og ikke mindst mobiltelefonerne Pixel 8 og 8 Pro, forventes lanceret i oktober. Google har dog endnu ikke meldt en lanceringsdato ud.

Google bringer flere og flere af deres produkter til Danmark, og vi forventer derfor at Pixel Watch 2 officielt kommer til Danmark i år.

Se også: Test af wearables og smartwatches