Google Pixel Watch 3: Design og specifikationer lækket

De første billeder og specifikationer af det kommende Google Pixel Watch 3 er nu lækket. Se de nye smartwatch fra Google her.

Google Pixel Watch 3: Design og specifikationer lækket

Google Pixel Watch 3 lanceres den 13. august, men der er allerede nu lækket både billeder og specifikationer på det nye smartwatch. Her kan du læse om det.

Se også: De absolut bedste smartwatches

Google Pixel Watch 3 kommer i flere størrelser

For første gang kommer Pixel Watch i flere størrelser. Tidligere var der kun et lille Pixel Watch på 41 mm, men nu kommer et større på 45 mm.

Designet er der dog ikke sket meget med. Pixel Watch 3 har stadig det runde design, men der er nye urskiver, urremme og betydeligt opgraderede specifikationer, som vi kigger nærmere på herunder.

Pixel Watch 3 vil også kunne købes i flere farver, hvor man skulle kunne vælge mellem Champagne Gold Aluminum, Matte Hazel Aluminum, Matte Black Aluminum og Polished Silver Aluminum.

Specifikationer på Google Pixel Watch 3

Pixel Watch 3 kommer for første gang i to størrelser (41 mm og 45 mm), og det har en ny “Actua”-skærm med en maksimal lysstyrke på op til 2.000 nits. I modsætning til sin forgænger vil det give avancerede løbemålinger (sandsynligvis med forbedret GPS) og have 20 % hurtigere opladning (for 41mm-modellen) end det originale Pixel Watch.

Batterilevetiden forventes dog at forblive uændret – ifølge Google er den “24 timer med altid tændt skærm”. Batterisparetilstanden vil øge det til 36 timer.

Se også: De absolut bedste smartwatches til Android-telefoner

Øget konkurrence til Samsung

Med forbedrede specifikationer, nye træningsfunktioner og ikke mindst en større skærm ligner det nye Pixel Watch 3 en hård konkurrent til Samsung, som netop har lanceret Galaxy Watch 7.

Dog ligner det ikke, at Google tilbyder en dyrere Ultra-variant, som både Samsung og Apple nu gør i deres smartwatch-sortiment.

Google forventes at lancere Pixel Watch 3, Pixel 9-serien og mere den 13. august.

 Se også: Guide til eSIM til smartwatch