Harman Kardon Go + Play: Premium, trådløs og bærbar lyd

Harman Kardon Go + Play forener elegance, god lydkvalitet og mobile egenskaber i et smart format.

Harman Kardon Go + Play: Premium, trådløs og bærbar lyd

Efterlyser du god, bærbar lyd der leverer både hjemme og ude, har Harman Kardon netop lanceret en interessant løsning i Go + Play – en afløser til selskabets forgænger med det meget nærliggende navn, Go + Play Wireless.

Med i alt 4 X 25 watts effekt om bord og firedobbelte højtaler-enheder kan den spille stuen op, og fortsat se nydelig ud. Forbindelsen foregår trådløst og den kan huske op til tre enheder ad gangen.

Skal du have vellyden med på sommerhuset, ferien, kontoret eller bare med ud i haven, er det en enkel sag, takket være en vægt på 3.4 kilo og et praktisk håndtag i rustfrit stål. Et batteri på 22Wh giver strøm til 8 timers musik, mens en USB-port kan redde mobilen eller musikafspilleren fra at løbe tør for strøm.

Se også: B&O PLAY BEOLIT 15: en fryd for sanserne [TEST]

I forhold til forgængeren af (næsten) samme navn, leveres der derfor sammenlignelig ydelse i et mindre, mere fikst og sejlivet format. En udvikling der begejstrer Andy Tsui, HARMANS Head of Portables:

”Harmon Kardon Go + Play fuldbyrder vores løfte om at levere kraftfuld lyd i trådløs og stilfuld form. Det er en oplagt og stilfuld tilføjelse til ethvert værelse i hjemmet, på kontoret eller på farten. Med en omfavnende lyd og en kraftfuld bas, kan Bluetooth højttaleren fylde ethvert rum med en fantastisk lydoplevelse”.

Harman Kardon Go + Play fås i sort eller hvid til en vejledende salgspris på 2.499 kroner. Den debuterer i de danske forretninger i løbet af maj 2016.

Læs også: Sony SRS-X77 – Lækker lydkasse med formidabel finish [TEST]

Harman Kardon Go   Play
Foto: harman kardon

Specifikationer Harman Kardon Go + Play

Størrelse: 41,7 x 181,5 x 211,5 cm
Vægt: 3,433 kg.
Batteri: 8 timers afspilning, 22,2 Wh, 19V/3A oplader
Lyd: 2-vejs, 2 x 20mm tweeter, 2 x 90mm woofer, 50-20.000 Hz
Effekt: 4 x 25 watts digital forstærker
Farver: hvid eller sort
Forbindelser: Bluetooth 4.1
Øvrigt: Headset-funktion med to mikrofoner, USB-port, kan opsættes i stereo.
Pris: 2.499 kroner

Harman Kardon Go   Play
Foto: harman kardon