Flere Android-smartwatches kan opgraderes til Wear OS 3.0

Qualcomm bekræfter nu at nuværende Android-smartwatches med Snapdragon 3100 og 4100 sagtens kan opgraderes til Google Wear OS 3.0

Flere Android-smartwatches kan opgraderes til Wear OS 3.0

I og med at Samsung afslørede, at deres nuværende smartwatches, selv det nye Galaxy Watch 3, ikke får opgraderingen til Wear OS 3.0, så gik mange ud fra, at andre producenter ville gøre det samme. Og her gik man selvfølgelig ud fra, at grunden til dette var en begrænsning i ydelsen. Men det kunne tyde på, at Android-smartwatches med Snapdragon 3100 og 4100 sagtens kan trække den nye Wear OS-software fra Google.

Læs også: Samsung på vej med to smartwatches med Wear OS

Det siger producenten bag de mest populære chipsets, som man i dag finder i smartwatches, nemlig Qualcomm. Deres udmelding er nemlig at Android-smartwatches med Snapdragon 3100 og 4100 sagtens kan trække den nye software fra Google. På trods af dette, så er Samsung ikke den eneste producent, som ikke opgraderer nuværende smartwatches. Også Fossil har meldt ud at deres Android-smartwatches ikke bliver opdateret til nyeste software. Selvom de indeholder en Snapdragon 3100. Der mangler stadig udmeldinger fra flere producenter, men det tyder på en trist udvikling, som blot kunne handle om at sælge flere nye produkter.

På den anden side har vi Ticwatch, der også laver Android-smartwatches, som kommer med en anden udmelding. De har sagt at deres nyeste ur, TicWatch Pro 3, vil blive opdateret til Wear OS 3.0. Dette ur kommer med Snapdragon 4100.

Man kunne håbe på at flere Android-smartwatches vil blive opdateret til Wear OS 3.0.

Læs også: Får dit smartwatch det nye Google Wear OS?

Google Wear OS 3.0 kommer senere i år

Google har endnu en meldt en lanceringsdato for Wear OS 3.0 ud endnu, men det forventes at komme senere i år, sammen med Android 12. Det betyder dermed at opdateringen kunne blive opdateret omkring oktober.

I Wear OS 3.0 finder vi en lang række forbedringer, som kunne puste liv i Android-smartwatches – og måske endda kunne konkurrere side om side med Apples Watch. Her er det forbedringer til ydelsen, batteritiden, flere apps og meget mere. Du kan læse mere om Google Wear OS 3.0 her.

Se også: Sammenlign priser på smartwatches