Huawei lancerer trådløst headset: Freebuds Lite

På mandag er Huaweis smarte trådløse headset, Freebuds Lite, på butikkernes hylder. Her får du pris og tilgængelighed.

Huawei lancerer trådløst headset: Freebuds Lite

På mandag er Huaweis trådløse headset, Freebuds Lite, klar til salg i de danske butikker. Freebuds Lite byder, ifølge producenten, på en 100 procent ledningsfri oplevelse, en række smarte features, 12 timers spilletid, genvej til Google Assistent og ikke mindst et elegant og behageligt design. 

Freebuds Lite er Huaweis bud på et sæt prisfornuftigt, og helt trådløst, headset. Det kommer en direkte konkurrence med Samsungs Galaxy BudsApple AirPods og Jabras lidt dyrere, men fremragende, Elite Active 65t.

Freebuds Lite har 12 timers spilletid med opladningsæsken, og med kun 15 minutters opladning er der til 90 minutters lyd i ørerne.

Huawei Freebuds Lite
Huawei Freebuds Lite kommer er tilgængelig i sort og hvid. Foto: Huawei
Huawei Freebuds Lite
Den sorte udgave af Huawei Freebuds Lite. Foto: Huawei

Huawei Freebuds Lite: Pris og tilgængelighed

Med Freebuds Lite får man direkte adgang til Google Assistent. De trådløse earbuds er nemlig ikke bare elegante og behagelige, men også spækket med smarte funktioner. Et tap med fingeren på højre earbud er nok til at aktivere din nye hjælper, der på din forespørgsel kan ringe op til din bedste ven eller hjælpe dig i retning af stedet, I skal mødes.

“Med Freebuds Lite har vi gjort det endnu nemmere at få mest muligt ud af de utrolige muligheder, vi har liggende i lommen. En finger på øret er alt, hvad der kræves, for at du får adgang til informationssøgning og vejledning i hverdagen,”

siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication i Huawei Danmark.

Indbygget i de nye høretelefoner er også en lille sensor, der automatisk pauser musikken, når du tager en af dine earplugs ud. 

Freebuds Lite kommer i sort og hvid og koster 999 kroner. Du finder dem fra mandag den 20. maj hos Telia, Yousee, Wupti, Power, Proshop og i Elgiganten.

Mere om Huawei

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 13/5/2019 fik historien nyt liv med et indlæg omkring emnet Overblik: Store forventninger til Huawei Mate 30 ProKlik her og læs artiklen.. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..