Jabra lancerer intelligent headset

Jabra lancerer Elite 85h headset med SmartSound: Eksklusiv AI teknologi leverer intelligent adaptiv lyd

Jabra lancerer intelligent headset

“Med lanceringen af det nyeste headset i Elite-serien, Elite 85h, sætter Jabra konkurrenterne på hårdt arbejde ved CES 2019.” – Sådan skriver Jabra i en pressemeddelelse.

Læs også: Test: Jabra Elite Active 65t – Frihed uden ledninger

Jabra fortsætter: “Det nye headset er udviklet med Jabra SmartSound, som er baseret på audEERING’s context intelligence technology, der giver brugeren mulighed for at afgøre hvor meget af verden udenfor, der må trænge igennem, til den der lytter. Uanset om du er på farten, har brug for at koncentrere dig eller opholder dig et sted med mange mennesker, så sørger SmartSound for, at lyden i Elite 85h automatisk justerer sig til omgivelserne og leverer den bedste opkalds- og musikoplevelse.”

Jabra Elite 85h
Tre af de farver som Jabra Elite 85h bliver tilgængelig i. Foto: Jabra

Jabra mener at Elite 85h sætter nye standarder over hele linjen, og fremhæver 32 timers batteritid, krystalklar lyd som følge af teknologi, der gør brug af 6 mikrofoner, 40mm specialbyggede højtalere samt en slidstærk konstruktion. Headsettet er helt håndfrit og kan styres via en stemmeassistent i form af Alexa, Siri eller Google Assistent.

Ifølge Jabra er Elite 85h udviklet med henblik på at imødekomme de udfordringer, brugere oplever i deres dagligdag. Som de rigtigt nok påpeger, så bliver mængden af støj betragtet som en af nøglefaktorerne, når vi skal finde det rigtige headset. Derfor har Jabra udviklet SmartSound, der håndterer støjforurening på en måde som ikke er set før.

Læs også: Jabra Elite 65e – God lyd med aktiv støjdæmpning [TEST]

René Svendsen-Tune, der er CEO hos Jabra, siger, ”En af de største udfordringer for folk på farten er at opnå en konsistent stemme-, opkalds- og lydkvalitet, uanset hvilke omgivelser man befinder sig i, samtidig skal headsettet helst kunne garantere den bedste stemmeinteraktion og forbindelse, der giver mulighed for enten total koncentration eller total afslapning. Vores Elite-serie består af de bedste produkter til opkald og musik. Vi udviklede SmartSound for at sikre os, at vi fortsat kan levere samtale- og musikoplevelser af højeste kvalitet, uanset hvor du befinder dig. Elite 85h er et revolutionerende headset, som vil forandre måden, hvorpå vi oplever lyd og håndterer støj på i fremtiden.”

Jabra Elite 85h
Jabra Elite 85h. Foto: Jabra

SmartSound drevet af AI teknologi

“Jabra SmartSound er baseret på audEERING’s context intelligence technology, som beror på en realtids akustisk analyse af de omgivende lyde. Teknologien kan opfange mere end 6.000 unikke lydkarakteristikker og bruger disse til at tilpasse audio output til den specifikke kontekst. Det betyder, at når man bevæger sig fra en støjende togstation og ind i en togvogn, så vil den intelligente teknologi bemærke det og automatisk tilpasse lyden til denne ændring i omgivelserne. Den vil vælge en af tre tilstande: ’Commute’, ’In Public’ eller ’In Private’ for at garantere en ensartet kvalitet i din lydoplevelse. Brugeren kan tilpasse sine opkalds- og musikindstillinger yderligere gennem Jabra’s Sound+ app, som vil huske dine foretrukne indstillinger indenfor den pågældende tilstand.” – Skriver Jabra.

Dagmar Schuller, der er CEO hos audERRING, siger: ”audEERING’s AI baserede audio context intelligence technology gør Jabra’s nye Elite 85h høretelefoner i stand til at levere den bedste samtale- og musikoplevelse på markedet. Brugeren kan være sikker på at få det mest sofistikerede produkt med pålidelig og innovativ AI teknologi udviklet i Tyskland”.

Jabra Elite 85h vil være tilgængeligt i Danmark fra april 2019, og komme i fire farver: Black, Titanium Black, Gold Beige og Navy. Prisen bliver 2.299 kroner.