Kommende Apple HomePod får kurvet LCD-skærm

Ifølge rygter vil den næste Apple HomePod-højtaler angiveligt komme med en LCD-skærm til nemmere betjening af højtalerens funktioner.

Kommende Apple HomePod får kurvet LCD-skærm

Apples HomePod er et produkt, der hører til i kategorien af smarthøjtalere. Den kan ikke kun afspille musik – den har også Apples stemmeassistent Siri installeret, så man kan stille et hvilket som helst spørgsmål til den.

Nu tyder noget på, at højtalerens funktionalitet i fremtiden kan blive udvidet. Der florerer nemlig rygter om, at den næste HomePod fra Apple vil komme med en kurvet LCD-skærm.

Læs også: Apple Vision Pro kan komme inden februar

Samme design, men med en LCD-skærm på toppen

Det er X-brugeren Kosutami, som er kendt for at lække informationer og rygter om kommende Apple produkter, som beretter om en kommende HomePod med LCD-skærm.

Ifølge Kosutami går den kommende HomePod-højtaler under modelnavnet B720 og vil komme med det samme design, som vi kender fra Homepod 2. Den næste højtaler vil dog have den vigtige tilføjelse, at den har en kurvet LCD-skærm på toppen.

I oktober måned delte Kosutami billeder af komponenter, som skulle tilhøre en Homepod-prototype med netop touchskærm.

Skal fungere med Apple Musik og Apple Podcasts

Idéen med en skærm på toppen af en HomePod blev først bragt af Bloombergs Apple-ekspert Mark Gurman tilbage i 2021.

Skærmen på en kommende HomePod skal blandt andet bruges til at vise, hvilket album man lytter til via Apple Musik. Den vil formentlig også blive brugt til at vise notifikationer, som tikker ind på en tilkoblet iPhone.

En anden Apple-ekspert, Ming-Chi Kuo, påstod tidligere på året, at Apple har planer om at lancere en HomePod med en 7 tommer LCD-skærm i løbet af første halvår af 2024.

Vil gentænke smart home-strategi med nye produkter

Ifølge Mark Gurman vil Apple gentænke sin strategi inden for smart home. Selskabet arbejder blandt andet på en kombineret Apple TV- og HomePod-enhed og en HomePod med en skærm monteret på en robotarm.

Læs også: Apple viser mere af det nye CarPlay frem