Lækkert højtalersystem til iPod fra Bose

Bose SoundDock Portable er et nyt musikanlæg som er udviklet til iPod enheder.

Lækkert højtalersystem til iPod fra Bose

Bose SoundDock Portable er en videreudvikling af Bose SoundDock modellen. Ifølge Bose er der lagt vægt på høj lydkvalitet, design og lang batteritid.

I modsætning til sin lillebror har SoundDock Portable nu fået en AUX indgang, så man kan faktisk benytte højtalersystemet til andet end sin iPod (og iPod Shuffle) – et punkt som var en smule udskældt med den tidligere model.

Designet har fået et mindre løft, SoundDock Portable er smallere og man kan nu glide dockingstationen til sin Ipod ind i selve højtalersystemet så den ikke bliver beskadiget under transport.

Ifølge Bose er batteritiden på tre timer, ved fuld knald på lydstyrken og bassen. Skrues der ned for anlægget forlænger det spilletiden. SoundDock Portable er udstyret med et genopladeligt batteri, som ganske simpelt oplades via strømnettet. Selvfølgelig følger der også en smart lille fjernbetjening med til systemet.

Følgende Ipod modeller kan tilsluttes: Nano, Mini, Video iPod, iPod touch og iPhone.

SoundDock Portable er i handelen nu, så hvis man er heldig, kan man lige nå at købe det inden jul. Prisen er 2.995 kroner.