Lækket: Sådan ser Samsung Galaxy Buds Pro ud

Samsung er på vej med et sæt in-ear hovedtelefoner med nyt design og aktiv støjreduktion. Her kan du se de første billeder af Samsung Galaxy Buds Pro.

Lækket: Sådan ser Samsung Galaxy Buds Pro ud

Et billede af Samsungs kommende helt trådløse høretelefoner, Galaxy Buds Pro, er lækket takket være den kendte leakster Evan Blass. Her skifter Samsung væk fra det nuværende “bønne-design” i Galaxy Buds Live –  se de første billeder af Samsung Galaxy Buds Pro.

Se også: Test af hovedtelefoner

Der er lækket to billeder af Samsung Galaxy Buds Pro; et med selve høretelefonerne og et med deres etui. På billedet med Galaxy Buds Pro ses et rundere design end Galaxy Buds og Galaxy Buds Plus. Man kan sammenligne billeder af for eksempel Buds Plus med Evan Blass’ billede af Buds Pro for at se forskellen.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Buds (2019)

Blass har også delt et billede, der efter sigende skal vise æsken til Galaxy Buds Pro. I stedet for et mere aflangt etui, som vi har set til Galaxy Buds og Buds Plus, er æsken til Galaxy Buds Pro mere kvadratisk med afrundede hjørner. Lidt som vi kender det fra Samsungs bønneformede Galaxy Buds Live-høretelefonerne.

Du kan se de to billeder af Samsung Galaxy Buds Pro her:

En ny formgivning og en ny æske er ikke det eneste nye ved Galaxy Buds Pro. De forventes også at komme med aktiv støjreducering og forbedringer af ambient-indstillingen, fortæller SamMobile. Galaxy Buds Pro forventes at blive præsenteret sammen med Galaxy S21-serien i januar.

Læs også: Nyheder om høretelefoner og gadgets

Det sidste nye om emnet

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. d. 12/11/2020 dykkede vi igen ned i emnet med en artikel omkring Samsung Galaxy S21 Ultra vil understøtte S-PenKlik her og læs artiklen.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Samsung galaxy..