Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS – et stærkt smartwatch

TicWatch Pro 3 Ultra GPS er en holdbart smartwatch MIL-STD-810G, Google Wear OS, Snapdragon 4100 samt hele to skærme.

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS – et stærkt smartwatch

Der er gået omrent et år siden Mobvoi introducerede TicWatch Pro 3 GPS, men nu kommer selskabet med en ny udgave af uret. Der er desværre ikke tale om en helt ny model, men mere bare en opdatering af den nuværende. Her kan du læse om alt det nye i TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

Se også: Test af smartwatches

TicWatch Pro 3 Ultra GPS har to skærme

TicWatch Pro 3 Ultra GPS er næsten identisk med TicWatch Pro 3, men har et nyt sekundært strømbesparende display, som nu viser en baggrundsfarve. Urets design og den inkluderede silikonerem er også blevet opdateret. Uret har stadig en AMOLED ”Smart”-skærm på 1,4 tommer, mens den sekundære strømbesparende FSTN-skærm er blevet forbedret, så den nu kan vise farver. De sker ved hjælpe af en smart baggrundsbelysning.

Den sekundære skærm er altid tændt, men bruger minimalt med strøm. Det er også der, man kan se tiden, datoen, antal skridt og de seneste træningsresultater, uden at man behøver aktivere det mere strømkrævende Smart-display. På Ultra-modellen kan man ændre farven på baggrundslyset, og man kan vælge mellem 18 forskellige farver.

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS er et holdbart smartwatch.

Selve displayet er stadig monokromt. Mobvoi fortæller, at uret har samme batteritid på op til 45 dage med Essential Mode, hvor de smarte funktioner er slået fra, eller 72 timer i Smart Mode med de smarte funktioner slået til.

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS er testet til Military Standard 810G og IP68.

Se også: Test af Samsung Galaxy Watch 4

Samme indmad

I de officielle specifikationer kan vi se, at uret kører på Snapdragon 4100 Wear samt Mobvoi Dual Processor System. Tidligere har vi ellers hørt, at Ultra-modellen skulle få den meget hurtigere Snapdragon 4100+, men det er altså ikke tilfældet.

Uret får også Mobvois Health tracking, 24 timers puls- og stress-måling, SPO2-tracking, skridttælling, GPS med fem antenner, barometer og NFC til Google Play. TicWatch Pro 3 Ultra er ikke rigtigt en efterfølger, men en opfriskning af den toprindelige model.

Pris på Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS kommer til at koste 299 dollars og kan købes nu. Den oprindelige model nu sat ned fra 299 til 255 dollars.

Se også: Find billige priser på smartwatches