Nye AirPods kan komme til maj

Alt tyder på at Apple står klar med ny udgave af deres uhyre populære AirPods i næste måned. Her er hvad vi ved om dem.

Nye AirPods kan komme til maj

Vi har den seneste tid hørt lidt om, at Apple har et sæt nye AirPods i støbeskeen, og at de præsenterer dem i næste måned sammen med en ny MacBook Pro. Den nye model af AirPods skal efter sigende være AirPods Lite, men ellers ved vi meget lidt om dem.

De er nemlig kun blevet nævnt få gange. Første gang som en del af en større historie om, at Apple har planer om at flytte noget af sin produktion fra Kina til Taiwan, og siden har DigiTimes fortalt, at Apple rent faktisk har planer om en billigere version af AirPods Pro-høretelefonerne. Coronavirusset skal efter sigende ikke få nogen indflydelse på det.

Læs også: Apples AirPods Pro går som varmt brød

De nye oplysninger om AirPods Lite kommer fra Jon Prosser, der ofte rammer ganske godt med sine forudsigelser om Apple-produkter. Han fortæller kun om lanceringen næste måned, men ellers er der ikke mange oplysninger at hente. Hverken pris eller det endelige navn på produktet ved vi reelt noget om. Der er dog blevet spekuleret i, at den nye model bliver i samme design som AirPods Pro, men uden støjreduceringen og til en lavere pris.

I Prossers tweet nævner han det event, Apple skulle have haft i marts, men som ikke blev til noget på grund af coronavirusset. Ifølge Prosser har Apple dog stadig tænkt sig at lancere de produkter, der skulle have været med på eventet. Det er jo allerede sket med iPhone SE, og snart altså også de nye AirPods og en MacBook Pro på 13 tommer, hvis Prossers oplysninger stemmer. MacBook Pro’en, der skal komme samtidig, forventes at få en opgraderet CPU og måske også Apples nye Magic Keyboard.

Læs også: Test af Apple AirPods – De mangler noget vigtigt

Udover disse nye helt trådløse høretelefoner har vi også hørt rygter om et andet par nye høretelefoner fra Apples, nemlig et par over-ear. Prosser har tidligere sagt, at Apple kan have i tankerne at præsentere over-ear høretelefonerne ved WWDC i juni, og at de kommer til at ligge på omkring 350 dollars i pris. Man kommer ifølge Bloomberg til at kunne udskifte puderne og polstringen. De fortalte også, at to versioner af høretelefonerne skal have været under udvikling siden 2018. Den ene version af en lækker læder-finish, mens den anden er lavet materialer, der ånder bedre og derfor passer til sport.

Læs også: Apple lancerer Pro-udgave af AirPods