Nye billeder af HTC og LG’s kommende smartwatches ude

Nye billeder er dukket op af både HTC og LG's kommende smartwatches, der skal markere udgivelsen af det snart færdige Android Wear 2.0-styresystem.

Nye billeder af HTC og LG’s kommende smartwatches ude

Når det gælder Android Wear-smartwatches, er der ikke sket forfærdeligt meget det seneste års tid. En af årsagerne til dette er, at Googles helt store makeover af Android Wear 2.0-styresystemet har taget længere tid end ventet.

Den endelige udgivelse af styresystemet og opgraderingen til eksisterende ure blev således udskudt til februar måned, og dermed har producenterne også været tilbageholdende med at udgive nye ure. De kommer til gengæld meget snart fra bl.a. HTC og LG.

Netop de to producenters Android Wear-smartwatches er tidligere blevet lækket i nogle henholdsvis hands on- og pressefotos, og nu er en række nye billeder kommet frem.

HTC smartwatch
Foto: Weibo.com (chr0247)

9 billeder af HTC-ur i samarbejde med tøjgigant

Den 20. januar lækkede en bruger på det kinesiske sociale medie Weibo 9 nye billeder af HTC’s kommende smartwatch, der har kodenavnet Halfbeak. Uret viser præcis samme design, som var at finde på de første lækkede billeder tilbage fra oktober måned. Her ses det igen, at uret er blevet til i et samarbejde med den amerikanske tøjgigant Under Amour, som HTC også førhen har produceret et fitnessur sammen med.

Læs også: Billeder af HTC’s første smartwatch lækket

På billederne ses det, at HTC’s smartwatch fortsat kører med Android Wear-versison 1.3, som er baseret på Android 5.1.1 Lollipop – altså en noget aldrende software, hvilket også hænger fint sammen med, at uret har været under udarbejdelse i adskillige år. Det er nemlig blevet forsinket og endda droppet og genoptaget flere gange, men altså snart realitet. Til den tid må HTC-uret formodes at køre med Android Wear 2.0, som er baseret på Android 7.1.1 Nougat.

LG smartwatches
Foto: Technobuffalo.com

To nye ure på vej fra LG

Også LG’s to kommende smartwatches med Android Wear 2.0 er lige om hjørnet. I går blev et noget slørret og forstørret billede af de to ure delt på hjemmesiden TechnoBuffalo. De to ure er i overvejende grad identiske med de to Google-ure, der blev afsløret i form af en rendering igen i oktober måned.

Sidenhen er der for blot en uge siden kommet nye oplysninger om, at det netop er LG, der producerer Googles smartwatches, at urene får en krone og ikke mindst at de afsløres den 9. februar. Urenes horn er også identiske, og på det store ur ses også en næsten identisk brugerflade på skærmen.

Læs også: Pixel smartwatch? Google har to smarture på vej

Det er dog stadig noget uklart, om urene bliver markedsført som Google/Pixel- eller LG-ure, da der er forlydender om begge. I forbindelse med de seneste billeder er navnene LG Watch Sport og LG Watch Style dog kommet frem, hvilket altså taler i retning af, at de bliver markedsført som LG-ure.