OnePlus Nord Buds – utrolig billigt helt trådløs headset

OnePlus Nord Buds er et billigt helt trådløst headset - 399 kroner - med lang batteritid, hurtig opladning og støjreducering.

OnePlus Nord Buds – utrolig billigt helt trådløs headset

Salget af TWS-headset – true wireless headset – helt uden ledninger, går som varmt brød. Priserne svinger meget, men hidtil har man skulle give fra omkring 1000 kroner for et af denne type headset, hvis man vil have et fra en af de kendte tech-brands. Det laver OnePlus om på med deres nye Nord Buds.

Lyd og støjreducering

OnePlus Nord Buds er udstyret med 12,4 mm titanium dynamic-drivere, der loves at give fyldig bas og skarp diskant. OnePlus Nord Buds understøtter lydteknologi fra Dolby Atmos, der leverer 3D-lydoplevelser til kompatible film, musik eller spil.

Nord Buds er samtidig udstyret med fire mikrofoner til at frasortere baggrundsstøj under opkald. Derudover hjælper AI-drevne støjreduktions-algoritmer til med at reducere vindstøj.

OnePlus Nord Buds er udstyret med Bluetooth 5.2, som reducerer forsinkelser på helt ned til 94 ms.

Se også: Priser på headset

Lang batterilevetid og hurtig opladning

Med et medfølgende etui får man i alt 30 timers brug med headsettet, når både etui og headset er ladet op. Selve høretelefonerne kan spille i op til 7 timer på en opladning.

OnePlus er blevet kendt for lynopladning til selskabets telefoner og det tager de med til Nord Buds. Med ti minutters opladning  får man 5 timers lydafspilning.

Se også: Bedste headset til træning

Er de vandafvisende?

OnePlus Nord Buds er IP55-klassificeret mod vand og sved og har samtidig en nanobelægning, der beskytter mod rust. De kan altså klare en tur udenfor, selvom det regner, men de tåler ikke at blive nedsænket i vand.

Som en ekstra finesse til OnePlus-brugere kan man anvende OnePlus Fast Pair for straks at forbinde Nord Buds med ens telefon. De brugere, der ikke har en OnePlus-smartphone, kan downloade HeyMelody-appen på andre Android-enheder fra Google Play Store for at komme i gang.

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord Buds kommer i farvevarianten Black Slate med metallisk udseende. Headsettet bliver sat til salg den 24. maj, men kan forudbestilles allerede nu på OnePlus.com. OnePlus Nord Buds har en vejledende udsalgspris på 399 kroner.

De bedste priser på OnePlus Nord Buds

Opdateret 29/6 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
303,-
303,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
305,-
305,-
MyTrendyPhone
Mindstepris
399,-
399,-

OnePlus Nord Buds udbydes af 6 udbydere. Du kan spare op til 162,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Nord Buds

Sammenlign aktuelle priser hos 6 webshops »

OnePlus har i øvrigt også netop lanceret OnePlus Nord 2T 5G og Nord CE 2 lite 5G. Du kan læse stor test af OnePlus Nord 2T på mobilpriser.dk.

Se også: Test af OnePlus telefoner