OnePlus Nord Watch afsløret i lækkede billeder

OnePlus vil angiveligt udvide deres sortiment med endnu et smartwatch. Det kommende smartwatch tilhører Nord-serien - se de første billeder.

OnePlus Nord Watch afsløret i lækkede billeder

I marts florerede et rygte om et OnePlus Nord smartwatch, der først skulle komme på markedet i Indien. OnePlus har ikke selv fortalt noget om et Nord-smartwatch endnu, men lækkede screenshots fra Health-appen til Nord Watch viser ved en fejl urets design frem.

Et smartwatch til Nord-serien

OnePlus lancerede sidste år et smartwatch med navnet Watch, der havde en meget overkommelig pris, lang batteritid og kom med virksomhedens egen software. Virksomheden arbejder angiveligt på at udvide med endnu et smartwatch, der er mest til Nord-serien, som er deres billigere serie. Man kan altså forvente, at Nord Watch bliver et endnu billigere smartwatch. Det er samtidig ikke usandsynligt, at OnePlus gemmer på et kommende high-end smartwatch, men det er ren spekulation.

Se også: Test af smartwatches

Designet på Nord Watch gemt i app

Designet på Nord Watch blev set i producentens egen sundheds-app. Her afsløres det, at OnePlus Nord Watch har et rektangulært design med rundede hjørner og en fysisk knap på højre side. Meget i stil med Apple Watch.

Det har farveskærm, men vi ved ikke noget om størrelse eller opløsning.Bille derne viser os de seks urskiver OnePlus Nord tilbyder, og man kan se en ”Custom dial”-sektion, der gør det muligt at gøre urskiven personlig med billeder fra en forbundet enhed.

Et at billederne bekræfter en skridttællingsfunktion, samt sportsmodes til udendørs cykling og vandring. Kilden hævder også, at OnePlus Nord Watch får en SpO2-sensor, pulsovervågning og søvntracking.

Det er uvist, hvornår OnePlus Nord Watch præsenteres officielt, men det siges, at uret snart kommer ud på det indiske marked. Kommer OnePlus Nord Watch også til Danmark? Det må tiden vise.

Se også: Billigt smartwatch – vælg et af disse fem smarte ure