Pris på Xiaomi Buds 3T og 3T Pro & Xiaomi Watch S1

Xiaomi S1 og S1 Active er to nye smartwatch, der kommer ud på markedet sammen med headsettet Buds 3T og 3T Pro. Se priser på modellerne.

Pris på Xiaomi Buds 3T og 3T Pro & Xiaomi Watch S1

Xiaomi er klar med to nye typer tilbehør på det danske marked, nemlig det true wireless headset Xiaomi Buds 3T og 3T Pro og Watch S1 og S1 Active. De kan købes nu – se vejledende pris.

Pris på Buds 3T og 3T Pro

Det nye og helt trådløse headset fra Xiaomi kommer i to udgaver, en standard, der bare hedder 3T og så 3T Pro. Lyden skulle være lidt bedre i Pro-modellen og begge loves lang batteritid, op til 6 timer på en opladning og 24 timer med batteriæsken.

De har en vejledende pris på henholdsvis 899 kroner og 1.199 kroner. Se aktuelle priser her.

Pris på Watch S1 og S1 Active

Samtidig kommer smarturene i Xiaomi Watch S1-familien i butikkerne i to udgaver. Watch S1 har et traditionelt urdesign med udskiftelige remme, og sportsmodellen S1 Active har et designvalg, som er specielt tilpasset fitness.

Begge enheder har en AMOLED-skærm i høj opløsning på 1,43 tommer, batterilevetid på op til 12 dage og over 100 forskellige fitness-tilstande. Det er også muligt at udføre kontantfri betaling via Mastercard.

Den vejledende pris for Xiaomi Watch S1 Active er 1.499 kroner og uret kommer i farverne sort, hvid og blå. Xiaomi Watch S1 forhandles i to farver, sort og sølv og den vejledende pris er 1.899 kroner.

Se aktuelle priser på begge ure her.