Producent af covers afslører fire billeder af Samsung Galaxy S8

En producent af covers til smartphones afslører fire nye billeder af Samsungs kommende Galaxy S8-topmodel, som stemmer overens med sidste uges billede.

Producent af covers afslører fire billeder af Samsung Galaxy S8

I takt med afsløringen at Samsung Galaxy S8 nærmer sig, intensiveres mængden af rygter og lækkede billeder af telefonen. Denne gang er det producenten af covers og andet mobiltilbehør Ghostek, der ser ud til at have afsløret flere billeder af Samsungs næste topmodel.

Læs også: Første billede af Samsung Galaxy S8 lækket

firmaets hjemmeside er der for nyligt blevet tilføjet det vandtætte cover kaldet Ghostek Atomic 3 Series til netop Galaxy S8, hvor der medfølger fire renderinger af telefonen med det store cover ovenpå.

Samsung Galaxy S8 cover
Foto: Ghostekproducts.com

Ved første øjekast kan billederne synes noget tvivlsomme særligt omkring baggrundsbillederne på telefonen, som mangler nogle skygger. Det skal dog her siges, at det samme gør sig gældende for Ghosteks andre produktbilleder til mange andre smartphones såsom iPhone 7 og LG V20, hvor der også er indsat firmaets egne farverige baggrunde.

Læs også: Avis: Et lille parti af Galaxy S8 udgives 1-2 måneder før tid

Det er formentlig tale om, at tilbehørsproducenten har fået tilsendt nogle såkaldte CAD-filer af Samsung, som er et grafisk 3D-design af telefonen. Det ses ofte, at firmaer, der gør sig i netop covers og tilbehør, lækker renderinger af endnu ikke afslørede telefoner længe før tid, og det kan altså meget vel være tilfældet med Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8
Her ses billedet fra sidste uge, der indtil videre er det bedste bud på, hvordan Samsung Galaxy S8 ser ud. Foto: Slashleaks.com

En ting, der taler for autenticiteten af de fire billeder, er, at de i høj grad stemmer overens med det angiveligt første billede, der blev lækket af Samsung Galaxy S8 i sidste uge. Dog er der eksmepelvis små variationer i placeringen af enkelte sensorer på fronten.

I sidste uge blev et ’hands on’-foto lækket, hvor der, som rygter tidligere har bragt på banen, ikke længere er nogen home-knap med fingeraftrykslæser og kapacitive knapper at finde på fronten. Det giver mere plads til skærmen, som efter sigende bliver 5,7”.

Læs også: Avis: Samsung Galaxy S8 lander i butikkerne 18. april

Det skal selvfølgelig heller ikke udelukkes, at firmaet Ghostek kan have valgt at designe de fire renderinger selv udelukkende ud fra sidste uges billede for eventuelt at få omtale – og der er dermed endnu ingen garanti for, at hverken det første billede eller disse fire viser det endelige design. Det er fortsat for tidligt at sige med sikkerhed.

Der er derfor ikke andet for end at vente på, at mere info om telefonen dukker op, som forhåbentligt gør os klogere på, om dette virkelig er designet på Galaxy S8 eller ej. Hvad tror du? Fortæl gerne i en kommentar nedenfor.