Qualcomm på vej med hurtigere smartwatch-chipsets

Også Qualcomm viser nu, at de også tager Android-smartwatches endnu mere seriøst. Nye hurtigere Snapdragon Wear-chipsets er under udvikling.

Qualcomm på vej med hurtigere smartwatch-chipsets

Der er under tre uger til, at Samsung (og Google) vil fremvise de store nyheder og forbedringer til Android-smartwatches, som der blev snakket om på dette års Google I/O. Vi ved lidt om hvad Samsung og Google har arbejdet på, og resten bliver afsløret onsdag den 11. august til Samsung Unpacked. Inden vi er nået dertil, så fortæller også chipproducenten Qualcomm, at de vil satse stort påindmaden til smartwatches.

Fra at både chipproducenter og producenter af smartphones ikke har givet Android-smartwatches megen opmærksomhed, så sker der lige nu et stort skifte. Google, Samsung og nu også Qualcomm lader os vide, at smartwatches til Android-telefoner fremover skal kunne konkurrere mod Apples dominerende Watch-smartwatches.

Se også: Test af smartwatches

Nye Snapdragon Wear-chipsets på vej

Qualcomm har derfor delt et par spændende nyheder, som viser deres tillid til smartwatch-platformen. Først og fremmest arbejder de på nye Snapdragon Wear-chipsets. Qualcomm øger investeringerne i bærbare chipset og teknologier, og planlægger at lancere nye Snapdragon Wear-chipset, der spænder over forskellige segmenter i løbet af det næste år. Der er endnu ikke givet detaljer om de kommende chipset.

Qualcomm præsenterede samtidig ​​programmet “Wearables Ecosystem Accelerator”, som har til formål at hjælpe producenter med at fremskynde udviklingen og kommercialiseringen af ​​wearables. Og her spiller Qualcomm en stor rolle, da de spiller rollen som en matchmaker, da den forbinder bærbare hardware- / softwareleverandører, komponentleverandører og systemintegratorer med OEM’er, ODM’er, operatører og platformspillere.

Vi er glade for at kunne annoncere Wearables Ecosystem Accelerator Program i dag og har et ambitiøst sæt af aktiviteter. Vores mål er at give et køretøj i branchen, hvor økosystempartnere samarbejder om at levere de differentierede bærbare oplevelser og indsprøjte ny energi og innovation i dette spændende rum, ” sagde Pankaj Kedia, globalt leder af wearables-segmentet, Qualcomm Technologies, Inc.

Læs også: Nye billeder og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 4

Medlemmer kan diskutere branchetendenser, holde træningssessioner, demonstrere koncepter og gå sammen med andre medlemsvirksomheder for at udvikle nye produkter.

Dagens meddelelse blev sandsynligvis ansporet af Google og Samsung, der gik sammen om at genopbygge Wear OS . Qualcomm vil sandsynligvis forsikre sine partnere og offentligheden om, at det tager det bærbare processorsegment alvorligt.

Se også: Find billigste pris på smartwatches

Opfølgning på sagen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 29/6/2021 bragte vi en historie med fokus på Samsung afslører ny One UI-brugerflade til smartwatches – Du finder artiklen her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..