Samsung kommer med Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Active i 2021

Samsung rygtes at komme med både et Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Active her i 2021 - formentlig kan de måle blodsukker.

Samsung kommer med Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Active i 2021

Man vil gerne have et smartwatch men synes ikke, at et Apple Watch er sagen. Er det sådan, man har det, kan det være interessant at vide, at Samsung tilsyneladende har to nye smartwatch på vej i år. Ifølge rygterne skal det være Samsung Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Active.

Ifølge det nye rygte er det meningen, at de nye smartwatch fra Samsung skal præsenteres i andet kvartal af året, så der er mindst en måneds ventetid endnu, før vi kan få flere detaljer på bordet. Galaxy Watch 4 vil være det mere almindelige klassisk udseende ur, mens Galaxy Watch 4 Active henvender sig mere til de aktive. Begge ure bør komme i versioner med eSIM.

Se også: Priser på smartwatch

Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Active kan formentlig måle blodsukker

Det er ikke første gang, vi hører om Samsungs planer på smartwatch-fronten. I december kom der rygter om en af de nye topfunktioner på kommende smartwatch fra Samsung, nemlig en ikke-invasiv metode til at måle blodsukkeret. Det er en funktion, Apple siges at have arbejdet på i årevis, men endnu ikke har implementeret i Apple Watch.

En funktion til at måle blodsukker i smartwatch vil være yderst praktisk for dem, der gerne vil have helt styr på helbredet. Især for personer med diabetes, der har brug for at kunne tjekke blodsukkeret i løbet af dagen.

Som det er nu, er det nødvendigt at prikke hul for at få en dråbe blod og måle på den. Det er ikke særlig hygiejnisk, hvis man ikke er hjemme, så det vil være en stor hjælp med en ikke-invasiv metode, hvos man ikke skal prikke hul. I hvert fald hvis metoden er pålidelig nok.

Se også: Nyheder om smartwatch