Slut med headset-bøvl – et headset til alle enheder

Web-TV: Oplev hvordan Jabras kommende headset fungerer med både Skype, mobil og tablets.

Slut med headset-bøvl – et headset til alle enheder

Flere og flere brugere får flere enheder i hjemmet eller på jobbet, som gør det muligt at kommunikere med omverdenen.

Tablets, såvel som bærbare computere, kan benytte Skype eller Microsoft Lync – og mobilen anvender vi også i dagligdagen til bunkevis af samtaler.

Indtil nu har man stort set skulle have et headset til hver enhed man vil benytte, da der er begrænsninger på, hvor mange enheder et headset kan være parret med. Og internet-samtaler, har ikke lige været sådan at få over på ens headset.

Den danske headset-producent Jabra har ved Mobile World Congress 2012 introduceret Jabra Supreme UC inklusive en applikation til Android og iPhone.

App’en holder øje med de aktive forbindelser og ved et indkommende opkald, skabes der forbindelse mellem Skype, tablets, computere m.f., af efter hvilken enhed, at opkaldet kommer på.

I dagligdagen bliver det altså muligt, at besvare alle opkald samme sted – altså på mobilen og i headsettet. I ovenstående indslag demonstreres funktionen.

Med i salgspakken medfølger en lille USB-dongle, som er den enhed, der sikrer at computer-samtaler, kan sendes over til mobilen.

Produktet kommer på markedet i andet kvartal i år.

Mere til sagen

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden fortsatte historien. 24/11/2011 havde vi dette at sige med sagen Designheadset med god lyd og høj pris (produkttest) – Læs den her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Headset..