Sonys WH-1000XM5: Længere batteritid, bedre ANC og nyt design

Senere i år forventes Sony at lancere afløseren til WH-1000XM4. Se de første lækkede billeder og læs om forbedret batteri og ANC i WH-1000XM5.

Sonys WH-1000XM5: Længere batteritid, bedre ANC og nyt design

Nu er der endelig nyt om Sonys kommende XM5, der på et tidspunkt skal erstatte de populære og anmelderroste WH-1000XM4. Nye lækkede oplysninger dukker op sammen med de første lækkede billeder af Sonys kommende high-end ANC-høretelefoner med modelnavnet WH-1000XM5.

Læs også: Test af Sony WH-1000XM4

Nyt design til WH-1000XM5

Som de nye lækkede billeder viser, er der små, men tydelige ændringer i designet i forhold til den ældre version. Designet på de kommende høretelefoner er noget renere end forgængerens. De har større ørepuder og bøjlen lader til at have mere polstring. Hængslet til ørepuderne har også fået en opgradering. Indtrykket er, at disse ændringer giver et mere komfortabelt fit.

Mest af alt minder designet os om Jabras Elite 85h, men med et mere simpelt ørekop-design.

On/off-knappen er udskiftet med en skydeknap, mens den brugerdefinerede knap er udskiftet med en NC/Ambient-knap.

Forbedringer til batteritid og ANC

Når det gælder specifikationerne, kan vi nok regne med op til 40 timers musik med ANC slået til, hvilket er ti timer mere end de nuværende XM4. Det betyder dog også, at det tager længere tid at lade høretelefonerne op, så nu må man lade dem op i 3,5 time for at få en fuld opladning.

WH-1000XM5 skulle også få forbedret aktiv støjreduktion, selvom nuværende model allerede er blandt de allerbedste på markedet. To nye processorer skulle give den forbedrede ANC.

Læs også: De bedste over-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Hvornår lanceres WH-1000XM5?

Kilden melder desværre ikke noget om, hvornår Sonys næste headset kommer på hylderne. Dog lanceres Sonys high-end høretelefoner typisk i august, og det er altså der vi kan forventer WH-1000XM5 også præsenteres.