Test af DJI Osmo Mobile 6 – videostabilisator til telefoner

DJI Osmo Mobile 6 er det oplagte valg, hvis man skal optage video med sin mobil og vil have stabiliserede optagelser på farten. Test og pris.

Test af DJI Osmo Mobile 6 – videostabilisator til telefoner

DJI Osmo Mobile 6 er en brugervenlig og intelligent smartphone-stabilisator, der er specielt designet til at blive brugt med smartphones.

Den gør det muligt for brugeren at optage stabiliseret video med smartphones, så man kan lave professionelle videoer på farten.

Videostabilisator til telefoner

En af de store fordele ved DJI Osmo Mobile 6 er, at det er nemt at bruge. Stabilisatoren er kompatibelt med en bred vifte af smartphones, og det har en intuitiv kontrolenhed, der gør det nemt at justere indstillinger som fokus og videohastighed. Dette gør det til et godt valg for dem, der ønsker at lave stabiliseret video uden at skulle bekymre sig om tekniske detaljer.

En anden fordel ved DJI Osmo Mobile 6 er det er udstyret med en 3-akset gimbal, der hjælper med at holde videoen jævn og stabil, selv når du bevæger dig rundt. Dette gør det muligt at optage videoer, der ser professionelle ud, selv om man bevæger sig, når man optager.

Endelig er det værd at bemærke, at DJI Osmo Mobile 6 er kompakt og let og er nemt at have med på farten.

Se også: Hvilke telefoner er bedst til videooptagelser?

Det bedste valg til videooptagelser med smartphones

Alt i alt er DJI Osmo Mobile 6 er et fremragende redskab til at stabilisere videooptagelser, når man optager med mobilen.

Det er nemt at bruge, er med til at levere højkvalitetsvideo og er let at transportere og have med sig på farten.

Prisen er lige nu fra cirka 1.400 kroner. Det kan virke som en høj pris, men laver man videoer, der skal bruges professionelt eller som i hvert fald skal se ud af noget, så kommer man ikke uden om et produkt som DJO Osmo Mobile 6.

Se aktuelle priser på smartphone-stabilisatorer til videooptagelser her.