Verdens mest robuste earbuds: Jabra Elite 8 Active

Jabra præsenterer i dag de nye Elite 10 og Elite 8 Active, hvor sidstnævnte er testet til at være verdens mest hårdføre earbuds.

Verdens mest robuste earbuds: Jabra Elite 8 Active

Jabra har i dag lanceret to nye premium trådløse in-ear øretelefoner: Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active. I Elite 10 er der fokus på lyd, ANC, Dolby Atmos og komfort. I Elite 8 Active er det holdbarhed, Adaptiv ANC, Dolby Audio og sikker pasform.

Se også: De bedste in-ear til prisen

Jabra Elite 8 Active: Hårdføre earbuds

Det er ikke bare noget Jabra går rundt og påstår, for det er testet: De nye Jabra Elite 8 Active er testet til at være verdens mest hårdføre earbuds.

Er du efter in-ear øretelefoner der kan holde til støv, vand, sved og at blive tabt, så kunne Elite 8 Active være det helt rigtige valg. Elite 8 Active har IP68-certifikation og er testet efter MIL-STD-810H (US Military Standard for hårdfør elektronik). Ikke nok med at øretelefonerne er støv- og vandtæt, er også etuiet støv- og stænktæt med IP54-certifikation.

Jabra Elite 8 Active er den mest hårdføre earbuds på planeten.

Elite 8 er udstyret med ShakeGrip-teknologi, der giver en god og sikker pasform uden vinger.

Man finder selvfølgelig også en typisk god Jabra-lyd, Adaptiv Hybrid ANC, hearthrough, 8 timers batteritid og op til 32 timer med etuiet (ANC slået til), multipoint, Google Assistant, Fast Pair, Swift Pair & Spotify Tap playback og ikke mindst support for Dolby Audio.

Jabra Elite 8 Active har en vejledende pris på 1.599 kroner. De kommer i farverne Caramel, Navy, Black og Dark grey fra august 2023.

Se også: Test af høretelefoner

Jabra Elite 10: Komfort, lyd og stærkeste ANC

Jabra Elite 10

Dernæst er der Jabra Elite 10, der er Jabras nye topmodel. Det er her man får den bedste lyd, højeste komfort, mest effektive aktive støjreduktion og Dolby Atmos med Dolby Head Tracking.

Med Elite 10 har Jabra taget det bedste fra de to forrige premium earbuds, nemlig pasformen fra Elite 7 Pro og komforten fra Elite 85t. Jabra Elite 10 har fået en såkaldt ComfortFit-teknologi med et halvåbent design.

Det giver den mest naturlige pasform, hvor luften får lov at passere, og man undgår følelsen af, at øret lukkes til, hvilket aflaster øretrykket.

Elite 10 har den bedste lyd Jabra kan præstere, den mest effektive ANC, HearThrough, 6 mikrofoner til opkald af høj kvalitet, Multipoint og så er de IP57-certificeret.

Batteritiden er på 6 timers (27 timer med etuiet) med ANC til. Etuiet understøtter trådløs opladning.

Jabra Elite 10 har en vejledende pris på 1.999 kroner. De kommer i farverne Cream, Cocoa, Titanium black, Gloss Black og Matte Black fra september 2023.

Se også: Test af mobiltelefoner til musik og streaming