Verdens mindste og sejeste headsets lanceret

Nextlink har lanceret verdens mindste Bluetooth headset. Imens har Jabra præsenteret, hvad der ligner, verdens sejeste.

Verdens mindste og sejeste headsets lanceret

Når man skal vælge nyt Bluetooth-headset kan det ofte være svært, at bevæge sig igennem junglen af nye, gamle, store og små headsets fra et utal af produceter. Endnu flere headsets er på vej fra Nextlink og Jabra.

Et mere uoverskueligt marked? Nej, for den er gang, er det nogle små godbider. Nextlink er kommet med verdens mindste, og Jabra med noget lignende verdens sejeste design – et "dog tag".

Jabra bt3030 artikelfoto

Jabra BT3030 – det sejeste!

Til mobilnørden der kun ønsker sig street credit juleaften, kommer Jabra nu med et trådløst Bluetooth-headset – endda i stereo! Styreenheden i BT3030 er designet som et "dog tag", som hænger om halsen.

Her fra kan man navigere i telefonens musikarkiv, styre musikken og modtage opkald. Alt i det fedeste design, som er set til et stereo Bluetooth-headset.

BT3030 er lavet i metal, og har otte timers taletid, syv timers musikafspilning, autopairing, mini USB og voice dial.

invisionG5 artikelfoto

Nextlink Invisio G5 – det mindste!

Mens Jabra har lagt fokus på designet, så kommer Nextlink med det mindste Bluetooth headset til dags dato. Invisio G5 vejer mindre end seks gram, er 3,3 centimeter langt og 1,6 centimeter bredt. G5 er altså både lille og diskret.

Det smarte headset har samtidig hele 20 timers taletid, op til 30 dages standbytid, og en del funktioner, så som stemmeopkald.

Til dem, som synes seks gram er for lidt, har Nextlink også lanceret Invisio B3, som i stedet vejer 11 gram. Her er taletiden op til seks timer, og standbytiden op til 170 timer.

Fortsættelse følger

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden har holdt fast i temaet. 26/11/2007 fulgte vi op med et indlæg omkring Lamborghini Bluetooth headset – Læs fortsættelsen her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.