Wear OS kan nu også bruges fra højre håndled

Google Wear OS bliver snart opdateret, så systemet til smartwatch bliver langt bedre at bruge for venstrehåndede.

Wear OS kan nu også bruges fra højre håndled

Google arbejder hurtigt med forbedringerne af Wear OS, og nu har de bekræftet en af de nye funktioner i en kommende opdatering. Endelig bliver det muligt at vende brugerfladen, så man kan have sit smartwatch på højre hånd.

Wear OS smartwatch bliver nu snart bedre for venstrehåndede

En funktion på Googles problemtracker er blevet markeret som løst med kommentaren, at den bliver tilgængelig på kommende enheder. Det er ikke tydeligt, om enheder med det nuværende Wear OS 3.0 får funktionen en gang i fremtiden. Eller om det er nødvendigt at købe en helt ny enhed for at kunne have den på højre hånd.

Det kan man selvfølgelig allerede gøre, hvis man vil, men knapperne kommer stadig til at sidde i højre side af uret, hvilket gør det utroligt besværligt at bruge dem. Man kan nemlig ikke ændre i brugerfladens orientering. Er man venstrehåndet, bliver det upraktisk at have uret på højre arm, selv hvis man ændrer på remmen.

Se også: De bedste smartwatch

Wear OS bliver mere populært

Hidtil har Googles styresystem til smartwatch ikke oplevet den store popularitet, men det ændrede sig, da Samsung Galaxy Watch 4 blev lanceret med netop Wear OS. Det gjorde med et slag Wear OS langt mere populært.

Se også: Priser på smartwatch