Xiaomi Buds Pro 4 har bedre lyd og 9 timers batteritid

Xiaomi Buds Pro 4 er en ret stor opdatering i forhold til forgængeren med bedre lyd og lang batteritid på 9 timer på per opladning. Se pris.

Xiaomi Buds Pro 4 har bedre lyd og 9 timers batteritid

Xiaomi Buds 4 Pro er en større opdatering i forhold til nuværende generation af selskabets bedste in ear headset.

Headsettet kommer først og fremmest med Sonys LDAC-teknologi, som muliggør dataoverførselshastigheder på op til 990 kbit/s og op til 32-bit sammen med Hi-Res Audio Wireless-understøttelse.

Det har også aktive støjreduktionsfunktioner med op til 48 dB.

Se også: De bedste in ear headset

Har rumlig lyd

Xiaomi Buds 4 Pro kan også registrere brugernes hovedbevægelser og justerer lyden i henhold til dens rumlige placering, hvilket skulle give mere realistiske lyddetaljer. Der er også surround til at give en mere medrivende lyd, når man ser film.

Med lanceringen af Xiaomi Buds 4 Pro kan brugerne nu for første gang nogensinde justere lydindstillingerne via den dedikerede Xiaomi Earbuds-app. Appen giver adgang til personlige funktioner som ANC-tilstande, transparent lyd, indbygget dimensionel lyd og tilslutning til to enheder.

Appen kan downloades i Google Play Store.

Se også: Priser på headset

9 timers batteri på én opladning

Headsettet har op til 9 timers batteritid med uafbrudt lytning på en enkelt opladning og op til 38 timer, når man har opladningsetuiet med.

Det understøtter også trådløs opladning og giver mulighed være koblet op til to enheder på samme tid og helt problemfrit skifte mellem de to enheder. Den teknologi kaldes også for multipoint bluetooth og har længe kun været forbeholdt meget få headset. Derfor er det glædeligt at se, at teknologien også kommer til Buds 4 Pro.

Ørepropperne fås i tre størrelser, så man burde kunne finde en størrelse, der passer til ens ører. De nye øretelefoner fås i to farve, Star Gold og Space Black.

Se også: Headset med multipoint bluetooth

Pris og tilgængelighed

Xiaomi Buds 4 Pro bliver tilgængeligt senere på året i Danmark og først da vil vi få den danske pris.

Headsettet har ellers en pris på 220 euro, så det bliver formentlig et headset, der kommer til at ligge tæt på 2.000 kroner.