Xiaomi Watch S3: Smartwatch med 15 dages batteritid

Xiaomi Watch S3 er selskabets første med HyperOS - det ser ud til at komme godt fra land med lang batteritid og mange fitness-funktioner samt skarp pris.

Xiaomi Watch S3: Smartwatch med 15 dages batteritid

Xiaomi har lanceret deres seneste smartwatch, Xiaomi Watch S3, der kombinerer avancerede funktioner med stilfuldt design og lang batterilevetid.

Med et fokus på fitness og sundhed samt smarte funktioner er Xiaomi Watch S3 et smartwatch for dem, der ønsker at følge med i deres aktiviteter og sundhedsdata.

Se også: Test af smartwatches

Design og skærm

Xiaomi Watch S3 har en 1,43-tommers AMOLED-skærm med en rund formfaktor og en opløsning på 466 x 466 pixels, så det er en fin skarp skærm.

Designet er elegant med en udskiftelig stålramme, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres smartwatch efter deres stil. Den vandtætte konstruktion på 5 ATM (vandtæt ned til 50 meter) gør det muligt at bruge uret under forskellige aktiviteter, herunder svømning.

Avancerede sundheds- og fitnessfunktioner

Xiaomi Watch S3 er udstyret med en række sensorer, herunder en 24/7 pulsmåler, en SpO2-monitor og en stressmonitor. Disse funktioner giver brugerne mulighed for at overvåge deres helbredstilstand kontinuerligt og modtage alarmer i tilfælde af unormale niveauer.

Derudover tilbyder uret søvnsporing og mere end 150 forskellige sportsaktiviteter. Desuden tilbyder uret 10 forskellige løbekurser, der hjælper på forskellige niveauer med at optimere ens præstation, hvad enten det handler om at øge udholdenheden eller forbrænde fedt.

Se også: Bedste fitness tracker?

Lang batterilevetid og HyperOS-operativsystem

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved Xiaomi Watch S3 er dens batterilevetid på op til 15 dage under typisk brug. Hvad typisk brug helt præcist dækker op, må en test vise. Hvis det er daglig tracking af skridt, pulsmåling og lignende ting, så må det siges at være meget godkendt. Formentlig er der nærmere tale om om begrænset funktionalitet, hvis batteritiden skal være så lang.

Dette skyldes delvist det effektive batteristyringssystem og det avancerede HyperOS-operativsystem, der sikrer jævn ydeevne og langvarig brug. Det er i hvert fald, hvad Xiaomi selv oplyser.

Med HyperOS kan brugerne også nyde smarte funktioner som Bluetooth-opkald og besvarelse, der gør det muligt at foretage opkald direkte fra uret.

Se også: Bedste smartwatch

Pris og tilgængelighed

Xiaomi Watch S3 er tilgængelig i to farver, sort og sølv, og kan købes til en pris 1.299 kroner. Køber man uret senest den 10. marts kan man få det til 999 kroner.

Det er i øjeblikket tilgængeligt til forudbestilling og forventes at blive frigivet den 6. marts.

Se også: Nyheder om wearables