5G-bredbånd er lige så pålideligt og hurtigt som fiber

5G-bredbånd dækker store dele af Danmark med høje hastigheder, der matcher fiberbredbånd. Se de bedste tilbud på 5G-bredbånd lige nu.

5G-bredbånd er lige så pålideligt og hurtigt som fiber

Hurtig og pålidelig internetadgang er i dag en uundværlig del af vores daglige liv. Fiberbredbånd har traditionelt været anset som guldstandarden for pålidelig internetforbindelse, mens mobilt bredbånd har været opfattet som den lidt upålidelige og langsomme fætter.

Sådan var det måske også dengang, hvor mobilt bredbånd benyttede 4G-teknologien, men med udbredelsen af 5G er 5G-bredbånd blevet en fremragende og pålidelig alternativ løsning til fiberbredbånd.

Læs også: Se dækningen på danske 5G-netværk

5G-bredbånd dækker de flestes behov

Først og fremmest er 5G-bredbånd ekstremt hurtigt og kan let dække de bredbåndsbehov, man har i hjemmet eller på arbejdspladsen. Dette betyder, at man med 5G-bredbånd kan downloade store filer, streame 4K-videoer og spille online spil på flere enheder på samme tid uden problemer.

5G har samtidig en meget lav ventetid også kendt som latency eller responstid. Det betyder, at data kan transmitteres med minimal forsinkelse, hvilket gør 5G-bredbånd ideel til online gaming, videoopkald og opkobling af IoT-enheder.

Hurtigere at installere end fiberbredbånd

Af praktiske fordele, som 5G-bredbånd har over fiberbredbånd, er, at det er lynhurtigt at installere og opsætte. Der skal bare være en stikkontakt til 5G-routeren, og så er man koblet på nettet inden for få minutter. Det tager betydeligt længere tid at installere fiberbredbånd, og ofte skal man have en teknikker til at gøre det.

Mens fiberbredbånd er begrænset til installation i hjemmet eller på kontoret, kan 5G-bredbånd bruges overalt, hvor der er 5G-dækning – for eksempel i sommerhuset, i campingvognen eller på båden.

Prismæssigt er 5G-bredbånd også billigere end fiberbredbånd. Kombineret med høje hastigheder, pålidelig opkobling, let og hurtig installation og muligheden for at tage det med på farten er der absolut ingen grund til at vælge det dyrere og mere besværlige fiberbredbånd.

Se også: Priser og tilbud på mobilt bredbånd

Priser og tilbud på 5G-bredbånd

Herunder kan du se de aktuelt laveste priser og tilbud på 5G-bredbånd:

OiSTER

 • 5G med 1.000 GB data
  5G-lånerouter inkluderet
  Pris: 269 kr./md. (169 kr./md. de første 3 måneder)

Se aktuelle tilbud hos OiSTER

Fastspeed

 • 5G med fri data
  5G-lånerouter inkluderet
  Pris: 269 kr./md. (198 kr./md. de første 3 måneder)

Se aktuelle tilbud hos Fastspeed

CBB Mobil

 • 5G med 1.000 GB data
  5G-lånerouter inkluderet
  Pris: 279 kr./md. (179 kr./md. de første 3 måneder)

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

3

 • 5G med fri data
  5G-lånerouter inkluderet
  Pris: 279 kr./md. (179 kr./md. de første 3 måneder)

Se aktuelle tilbud hos 3

Telenor

5G med 1.000 GB data
5G-lånerouter inkluderet
Pris: 299 kr./md. (149,5 kr./md de første 3 måneder)

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Telia

5G med fri data
5G-lånerouter inkluderet
Pris: 329 kr./md. (199 kr./md. de første 6 måneder)

Se aktuelle tilbud hos Telia