De billigste bredbånd med 1000 Mbit

Prisen på de hurtige bredbåndsabonnementer med 1000 Mbit har taget et ordentligt dyk. Her tager vi et kig på de billigste abonnementer på markedet.

De billigste bredbånd med 1000 Mbit

Mens vores hjem bliver proppet med flere og flere smarte internetforbundne enheder, og der streames lyd og video i højere kvalitet, så bliver bredbåndet hurtigt en flaskehals. Med en hastigt faldende pris på de allerhurtigste bredbåndsløsninger, så er de i høj kurs blandt danskerne. Her i artiklen tager vi et kig på de billigste tilbud på markedet.

Læs også: Sådan kan du få billigere streamingtjenester

Mens det mobile bredbånd også stiger i popularitet, så kan det stadig ikke følge med de hurtige 1000 mbit forbindelser, der samtidig tilbydes til sammenlignelige priser og ikke kommer med data-begrænsninger. 5G kunne i slutningen af 2020 få sin spæde start i Danmark, hvor det vil blive et oplagt alternativ, men indtil da er den kablede løsning den hurtigste på markedet.

Det er ikke længe siden at 1000 Mbit kostede det dobbelte, men der er nu så stor konkurrence blandt udbyderne på bredbåndsabonnementerne, og der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte. Derfor tager vi nu et kig på nogle af de billigste abonnementer med 1000 mbit.

Læs også: Test: Mobilt bredbånd fra Teleselskabet 3 med udendørsantenne

1. Fastspeed

Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbuddet hos Fastspeed

2. Telenor

Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 60 Mbit/s upload
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbuddet hos Telenor

3. Hiper

Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 60 Mbit/s upload
Pris: Fra 249 kroner om måneden. Se tilbuddet hos Hiper

4. YouSee

Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Pris: 399 kroner om måneden. Se tilbuddet hos YouSee

5. Waoo

Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 1000 Mbit/s upload
Pris: 489 kroner om måneden.  Se tilbuddet hos Waoo

Der er lagt op til priskrig på bredbånd

Det er ikke længe siden at et bredbåndsabonnement med 1000 mbit kostede 699 kroner, men priser er nu helt nede i 249 kroner. Ovenstående priser er fra februar 2020, hvor der virkelig er blevet sparket gang i priskrigen. Fastspeed var de første med den lave pris, som Hiper og Telenor ret hurtigt fik matchet. Vi forventer at priserne den næste tid bliver presset yderligere, men under alle omstændigheder er det et godt tidspunkt at opgradere det gamle langsomme bredbånd til 1000 mbit. Vil man gerne spare lidt penge og ikke helt har brug for 1000 mbit, så er 300 mbit fra Kviknet til 219 kroner en mulighed.

Har du flere bud på billige bredbåndsabonnementer, så hjælp gerne andre på vej i kommentarfeltet herunder.

Se også: Sammenlign priser på hurtig bredbånd

 

Det sidste nye i fortællingen

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden fulgte op på sagen. 24/1/2020 havde vi dette at sige med nyheden; Afstemning: Hvilken type bredbånd har du? – Forstættelsen i sagen kan læses her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.