Billigste 5G-bredbånd med fri data uden dataloft

Nu kan man flere steder få mobilt bredbånd med 5G og router med ubegrænset data. Se udbydernes priser og tilbud på 5G-internet uden dataloft.

Billigste 5G-bredbånd med fri data uden dataloft

Kan man overhovedet få mobilt bredbånd uden dataloft? Ja, heldigvis er der med udbredelsen af 5G mobilt bredbånd nu endelig også abonnementer med ægte fri data. Vi tager her et kig på de tilgængelige abonnementer og priser og tilbud på dem.

Se også: Bedste tilbud og priser på 5G-bredbånd

5G-bredbånd fri for bekymringer om for stort dataforbrug

Hverken 1.000 eller 2.000 GB er rigtig fri data, selvom udbyderne gerne vil få det til at se sådan ud.

Med streaming af indhold, download af store filer, spil og andet ryger forbruget af data lynhurtigt i vejret, når hele familien er online. Et spil bruger hurtigt til en Playstation bruger let 100 GB data, når det skal downloades.

Typisk er der inkluderet 1.000 GB data og i sjældne tilfælde 2.000 GB i abonnementer med mobilt bredbånd til brug hver måned, som meget hurtigt kan få ben at gå på. Det er surt at være halvvejs gennem måneden og have næsten brugt eller helt brugt datapakken op.

Der er fordele ved mobilt bredbånd sammenlignet med et kablet, men bekymringerne om dataforbruget er for nogle en stor ulempe ved 5G-bredbånd, som gerne skal være et alternativ til  kablet bredbånd.

Heldigvis har enkelte udbydere af 5G-internet gjort op med dataloftet i deres abonnementer med 5G-mobilt bredbånd. Disse er de bedste alternativer til fiberbredbånd og bedst til den store husstand og dem med stort forbrug.

Lige nu er det kun teleselskaberne 3, Fastspeed og Telia, der tilbyder 5G-internet uden begrænsning på dataforbruget. Lad os tage et kig på deres abonnementspriser på 5G-bredbånd med ægte fri data.

5G-bredbånd uden dataloft hos 3

Hos 3 kan man få mobilt bredbånd via 5G, hvortil en lånerouter er inkluderet. Prisen per måned er 179 kroner de første 3 måneder og derefter 279 kroner per måned. Det giver en mindstepris efter 6 måneder på 1.374 kroner.

Se aktuelle tilbud på 5G mobilt bredbånd hos 3

5G-bredbånd uden dataloft hos Telia

Hos Telia kan man også få mobilt bredbånd med 5G uden et dataloft. Her medfølger der også en 5G-lånerouter, som skal returneres af opsigelse af abonnementet. Prisen er 199 kroner de første 6 måneder, hvorefter prisen er 299 kroner. Mindstepris efter 6 måneder er 1.284 kroner.

Se aktuelle tilbud på 5G-internet hos Telia

5G-internet med ubegrænset data hos Fastspeed

Fastspeed frister også med mobilt bredbånd med 5G med ubegrænset data. Også her får man en 5G-lånerouter med i købet. Prisen er 198 kroner de første 3 måneder, hvorefter prisen er 269 kroner. Mindstepris efter 6 måneder er 1.401 kroner. Fastspeed bruger 3s mobilnetværk.

Se aktuelle tilbud på 5G-bredbånd hos Fastspeed

Hvilket 5G-bredbånd uden dataloft skal du vælge?

Skal du vælge 3, Telia eller Fastspeed? Det kommer an på et par forskellige ting.

Skal du kun have 5G-bredbånd i en periode på cirka et halvt år er Telia det billigste valg. Efter de 6 måneder er abonnementerne hos Fastspeed og 3 20 og 30 kroner billigere per måned.

I valget mellem 3, Fastspeed og Telia som 5G bredbåndsleverandør skal du dog også have dækningen med i overvejelserne. Hvem af de tre har bedste 5G-dækning, hvor i skal bruge jeres bredbånd? Dækningen er nemlig afgørende for forsinkelsen og hastigheden på 5G-bredbånd.

Et billigt bredbånd giver ikke den store mening, hvis ikke man oplever god mobildækning og en hurtig internetforbindelse. På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 13.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?