Mobilt bredbånd med fri data skal købes hos disse selskaber

Der er mange gode grunde til at skifte fibernettet ud med mobilt bredbånd og der er mange penge at spare ved at gå uden om de store udbydere.

Mobilt bredbånd med fri data skal købes hos disse selskaber

Det er ikke underligt, hvis du bliver mere og mere fristet til at skifte dit kablede internet ud med mobilt bredbånd. Det er for det første en billigere løsning end de fleste kablede bredbåndsabonnementer og samtidig er det en langt mere fleksibel løsning.

Fordelene ved mobilt bredbånd er, at du kan tage det i brug få dage efter, du bestiller det. Der skal ikke lægges kabler ind og man slipper for at få en teknikker forbi til at sætte det op – det er bare 1-2-3 plug ‘n’ play og så er man i gang.

Høje datahastigheder – også på farten

Samtidig kan man tage det med sig på farten. Man kan vælge forskellige slags 4G-modemmer, der passer til ens behov. Vil man have sin internetløsning med i sommerhuset, kan man vælge en almindelig 4G-router med strømforsyning – skal internettet bruges både derhjemme og på farten kan man vælge en mere mobil og batteridrevet 4G-router, som man kan tage med sig.

Dækning og hastighed er naturligvis vigtigt, uanset hvilken type bredbånd du vælger. De danske mobilnet er efterhånden meget finmasket og tilbyder høje datahastigheder i stort set hele Danmark. Derfor går man altså ikke ned på dårlig dækning og lave hastigheder, selvom man skifter sit fibernet ud med en mobil internetløsning.

Se også: Find priser på alle mobile bredbåndsløsninger

Billigt mobilt internet med fri data

Man kan ikke få egentlig fri data i mobilt internet, men man kan få både 500, 1.000 og 2.000 GB data, hvilket for langt de fleste er det samme som fri data. De store teleselskaber som YouSee, Telia og Telenor tilbyder mobilt bredbånd, men det til langt højere priser end lavprisselskaberne – helt op til 349 kroner om måneden skal du betale hos dem.

Du kan derfor spare mange penge på mobilt bredbånd ved at tegne abonnement hos et af lavprisselskaberne. Herunder kan du se, hvilke mobile bredbåndsløsninger vi anbefaler dig at kigge nærmere på.

#1 Oister
2.000 GB data
Pris: 183 kroner om måneden de første seks måneder, herefter 229 kroner om måneden

Se aktuelle priser på mobilt bredbånd hos Oister

#2 CBB
1.000 GB data
Pris: 124 kroner om måneden de første to måneder, herefter 249 kroner om måneden

Se aktuelle priser på mobilt bredbånd hos CBB

#3 Call me
1.000 GB data
Pris: 229 kroner om måneden

Se aktuelle priser på mobilt bredbånd hos Call me

#4 DukaTale
1.000 GB data
Pris: 229 kroner om måneden

Se aktuelle priser på mobilt bredbånd hos DukaTale

#5 Greentel
500 GB
Pris: 199 kroner
Se aktuelle priser på mobilt bredbånd hos Greentel