Mobilt bredbånd via 5G er lige nu billigere end 4G

På jagt efter et billigt og hurtigt bredbånd? Så er der lige nu gode tilbud på 5G-bredbånd, som i øjeblikket er billigere end abonnementer med langsommere 4G.

Mobilt bredbånd via 5G er lige nu billigere end 4G

Der er netop nu flere gode kampagner på 5G mobilt bredbånd, der i en periode kan fås til en lav pris. Her tager vi et kig på de bedste tilbud på 5G og 4G mobilt bredbånd.

Se også: Tips og guides til billigere bredbånd

Det billigste mobile bredbånd til hjemmet

Fra at have samme dyre pris hos samtlige udbydere, er det virkelig sket en spændende udvikling med 5G-bredbånd. Faktisk er der så gode tilbud på 5G bredbånd lige nu, at det er billigee end det langsomme 4G bredbånd. Den laveste pris lige nu på mobilt bredbånd med 5G er 114,50 kroner per måned, hvor 1.000 GB data er inkluderet.

Det fristende tilbud finder man hos teleselskabet Telenor, der med i deres aktuelle kampagne på MaxSpeed via 5G giver et halvt år til meget nedsat pris. MaxSpeed med 5G koster lige nu 114,50 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Til sammenligning finder vi den billigste pris på 4G bredbånd hos lavprisselskabet Oister. Oister tilbyder i et halvt år en pris på 189 kroner per måned for 4G bredbånd.

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

Med eller uden router?

5G bredbånd er dog kun billigere end 4G, hvis du i forvejen har en router til det. Skal du have en router med, ser det noget anderledes ud.

Hos Telenor er der mulighed for, at man kan købe 5G-routeren kontant eller betale af på den over op til 36 måneder. Den koster enten 1.801 kroner eller 50 kroner per måned i 36 måneder. En 5G-router er dyr, men en billigere 5G-router end Telenors er svær at finde lige nu.

Til sammenligning har en router til 4G dog en lidt anden pris. Hos både Oister og CBB gives der ganske gratis en 4G-router med, når der tegnes abonnement i 6 måneder.

Hertil skal det dog siges, at mobilt bredbånd med 5G sagtens kan bruges i en router med 4G. Man opnår bare ikke de hurtigere 5G hastigheder

Se laveste priser på 4G og 5G bredbånd her