Spar penge på bredbånd: Så billigt er mobilt bredbånd

Der er lige nu god grund til at se nærmere på, hvor man kan spare penge. Med mobilt bredbånd kan der spares meget på familiens internetopkobling.

Spar penge på bredbånd: Så billigt er mobilt bredbånd

Der skal graves dybt i lommerne i denne tid, hvor mange ting omkring os stiger i pris. Derfor kigger flere af os efter ting i husholdningen, hvor der kan spares penge. Dog kan vi ikke undvære bredbånd, men vi kan kigge efter lavere priser på abonnementer. Her er det værd at overveje mobilt bredbånd, hvor der kan spares mange penge. Se de billigste abonnementer til mobilt bredbånd i denne guide.

Tilpas abonnementet til dit behov

Mobilt bredbånd er anderledes end kablet bredbånd. En router til mobilt bredbånd kan på en meget simplificeret måde sammelignes med en mobiltelefon, hvor hotspot/internetdeling er slået til. Routeren skaber internetadgang gennem et mobilnetværk og laver Wi-Fi til husstanden.

Der er meget godt at sige om mobilt bredbånd. En af de store fordele er, at man kan tilpasse abonnementets størrelse til det forventede forbrug. Har man et mindre forbrug, er der penge at spare – i stil med et mobilabonnement. Streames der meget, skal man gå efter abonnementer med meget data. Bruger man internettet meget lidt, kan man vælge et med en lille datapakke – og så er der alle dem midt i mellem.

Mobilt bredbånd er meget simpelt at komme i gang med. Man modtager router og simkort, hvorefter simkortet isættes routeren, som tilsluttes til strøm. Kort efter er der trådløst internet i husstanden.

Herunder giver vi et overblik over de billigste abonnementer til mobilt bredbånd lige nu – både til dem med et det mindste forbrug og til dem, der har brug for fri data.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd til et lille forbrug

Her finder du de billigste abonnementer til mobilt bredbånd med mellem 2 og 7 GB og priser mellem 49 og 59 kroner per måned.

Oister

Abonnement: 6 GB data
Pris per måned: 49 kroner

Se aktuelle priser hos Oister

Telmore

Abonnement: 5 GB
Pris per måned: 49 kroner

Se aktuelle priser hos Telmore

CBB

Abonnement: 7 GB
Pris per måned: 59 kroner

Se aktuelle priser hos CBB

Call Me

Abonnement: 6 GB
Pris per måned: 59 kroner

Se aktuelle priser hos Call Me

Greentel

Abonnement: 2 GB
Pris per måned: 49 kroner

Se aktuelle priser hos Greentel

Mobilt bredbånd til hjemmet med fri data

Herunder finder du de billigste abonnementer til mobilt bredbånd med fri data (1.000 til 2.000 GB data).

Oister

Abonnement: fri data (2.000 GB med gratis 4G router)
Pris per måned: 183 kroner i 6 måneder. Herefter 229 kroner

Se aktuelle priser hos Oister

duka

Abonnement: Fri data (1.000 GB  og router til merpris på 70 kroner per måned)
Pris per måned: 229 kroner

Se aktuelle priser hos duka

Call me

Abonnement: Fri data (1.000 GB. 4G router til 499 kroner)
Pris per måned: 229 kroner

Se aktuelle priser hos Call me

3

Abonnement: Fri data (1.000 GB data og inklusiv 4G router)
Pris per måned: 230 kroner

Se aktuelle priser hos 3

CBB

Abonnement: fri data (1.000 GB med gratis 4G router)
Pris per måned: 249 kroner

Se aktuelle priser hos CBB

Overvej et almindeligt mobilabonnement

Som du kan se herover, er det muligt at finde mobilt bredbånd til en lille pris. Både dem der i forvejen bruger mobilt bredbånd kan spare penge, men bestemt også dem, der i dag bruger kablet bredbånd.

Flere af ovenstående tilbud er rigtig god, som for eksempel Oisters med seks måneders mobilt bredbånd med fri data til 183 kroner inklusiv 4G-router. Efter de seks måneder vil vi dog anbefale, at man skifter til et almindeligt mobilabonnement med fri data, i stedet for at betale den fulde pris på 229 kroner. Et almindeligt mobilabonnement med fri data koster per måned fra 179 kroner per måned hos både DukaTale og Oister.

Se også: Guides til billigere bredbånd