Huawei P50 Pro kameraet får hidtil højeste score hos DxOMark

DxOMark giver Huawei P50 deres hidtil højeste score for kameraet i en mobil. Den får langt højere score end iPhone 12 Pro Max og Galaxy S20 Ultra.

Huawei P50 Pro kameraet får hidtil højeste score hos DxOMark

DxOMark er lykkedes med at komme med en komplet anmeldelse af kameraet i Huaweis P50 Pro, kort efter telefonen blev lanceret. Ikke så overraskende har den nyeste Huawei-telefon fået en flot score, men ikke nok med det.

Huawei P50 Pro kamera får rekordscore hos DxOMark

Den har fået den højeste score for en smartphone med 144 point. Også selfiekameraet på 13 megapixel har imponeret og giver Huawei endnu en topplacering med 106 point. Med 144 point scorer den hele 12 point højere i karakter end iPhone 12 Pro Max og vilde 18 pint mere end Samsung Galaxy S20 Ultra.

DxO roser P50 Pros hovedsensor på 50 megapixel og monokrommodul på 40 megapixel, der giver det bedste resultat i klassen med præcise farver, bredt dynamisk omfang og fantastisk detaljegengivelse.

Zoomede billeder fra periskoplinsen på 64 megapixel er lige så imponerende med flere bevarede detaljer end nogen anden i klassen, minimal støj og bredt dynamisk omfang. Billeder taget i mørke klarede sig også godt med god eksponering, hurtig autofokus og en god gengivelse af hudtoner, selvom Mate 40 Pro+ klarede sig en smule bedre på netop det punkt.

Se også: Priser på de bedste kameratelefoner

Leverer også høj kvalitet på billeder

Man får også generel god eksponering i videoer samt godt dynamisk omfang samt stabil autofokus.

Når det gælder selfiekameraet, giver det lav støj, mange detaljer både indendørs og udendørs og effektiv videostabilisering.

Se også: Nyheder om Huawei

Efterfølgende nyt i sagen

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 30/7/2021 fik historien nye ben at gå på med artiklen; Huawei lancerer P50 og P50 Pro med HarmonyOS og 4G – Historien bringes videre her. De sidste nyheder om temaet finder du her.