Mobildeal: Vanvittigt tilbud på Motorola Edge

Motorola Edge er allerede en af årets bedste mobiltelefoner til prisen, som med denne pris inklusiv et mobilabonnement er et vanvittigt godt køb.

Mobildeal: Vanvittigt tilbud på Motorola Edge

Motorolas to nyeste premium-telefoner blev lanceret tilbage i april og har siden da fastholdt deres vejledende priser – indtil nu. For nu er et nyt tilbud dukket op, som må siges at være godt nok til vores mærkat “mobildeal”. Herunder kan du se det vanvittige tilbud på Motorola Edge.

Læs også: Pris på Motorola Edge+ og Edge

Med en vejledende pris på 4.699 kroner var Motorola Edge tilbage i april allerede et godt køb, som fik flotte 5,5 ud af 6 i vores test. Her får man en fantastisk lækker 6,7 tommer 90 Hz-skærm i et praktisk 21:9-format. 21:9-formatet gør, at man får en stor skærm uden at telefonen virker alt for stor.

Her er alt hvad man kunne kræve af en moderne telefon i en høj kvalitet: lang batteritid, et godt kamera, en næsten ren udgave af Android, stereohøjtalere, 5G – altsammen pakket ind i et nydeligt ydre.

Som sagt har Motorola Edge længe holdt den vejledende pris, men kan nu endelig findes billigere.

Motorola Edge
Motorola Edge får i test på 5,5 ud af 6 stjerner.

Motorola Edge er billigst med mobilabonnement

Både med og uden abonnement er Motorola Edge nu faldet i pris, men den er sjovt nok billigst inklusiv et 5G-mobilabonnement. Uden abonnement kan den findes til omkring 3.700 kroner på Mobilpriser.dkDet vanvittige tilbud finder vi dog hos Yousee, som sælger Motorola Edge inklusiv 6 måneders mobilabonnement med 5G endnu billigere.

Hos Yousee betaler man 1.999 kroner for telefonen, efter 1.700 kroner mobilrabat. Med dertilhørende mobilabonnement med fri tale og 60 GB mobildata med 5G og Yousee Musik, så ender den samlede pris på 3.592 kroner. Du finder det aktuelle tilbud på Motorola Edge hos Yousee her.

Se også: De billigste mobilabonnementer på TDCs netværk