Top 5: Billigste Android-telefoner – billige, men gode telefoner

Se hvordan Android-telefoner scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 billigste Android-telefoner på markedet lige nu.

Top 5: Billigste Android-telefoner – billige, men gode telefoner

Der er mange Android-telefoner på markedet. Derfor kan være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige Android-telefoner. Se top 5 billigste Android-telefoner på markedet.

Vi tjekker dagligt priserne på alle Android-telefoner og viser dig her de billigste Android-telefoner. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, men ikke altid. Vores rangering af de billigste Android-telefoner kan ofte byde på overraskelser af højeste kvalitet. I tillæg til at vise prisen ser du også kvalitetsbedømmelser på top 5 billigste Android-telefoner.

Billige Android-telefoner kan også blive for billige. Vi guider dig derfor her til top 5 billigste nyere Android-telefoner, der rent faktisk er brugbare, og som giver en god brugeroplevelse. Sammenlign priser og kvaliteter på de billigste Android-telefoner.

Xiaomi Redmi A2 er den billigste Android-telefon

Kvalitetsbedømmelse:
86/100

Beskrivelse:
Den billigste Android-telefon på markedet er Xiaomi Redmi A2. Xiaomi Redmi A2 blev lanceret i marts 2023 som en budgetvenlig smartphone. Fordelene inkluderer en god ydeevne og et solidt kamera til prisen, mens ulemperne omfatter manglende trådløs opladning og vandtæthed.

Bedste pris på Xiaomi Redmi A2:
22 danske webshops tilbyder Xiaomi Redmi A2.
Dyreste pris: 749 kr.
Billigste pris: 539 kr.
Spar op til: 210 kr.

Se specifikationer, aktuelle priser og tilbud på Xiaomi Redmi A2

Motorola Moto E13

Kvalitetsbedømmelse:
74/100

Beskrivelse:
Nummer to på listen er Motorolas Moto E13, som blev lanceret i begyndelsen af 2023 som en budgetvenlig smartphone. Dens fordele inkluderer en lang batterilevetid og en brugeroplevelse, der er ideel til basisbehov som opkald, beskeder og let internetbrowsing.

Ulemperne tæller begrænset ydeevne til mere krævende opgaver som spil eller tunge apps. Sammenlignet med lignende produkter i samme prisklasse adskiller Moto E13 sig ved sit rene Android-operativsystem og Motorolas historie med pålidelige og holdbare enheder.

Bedste pris på Motorola Moto E13:
21 danske webshops tilbyder Motorola Moto E13
Dyreste pris: 999 kr.
Billigste pris: 563 kr.
Spar op til: 436 kr.

Se specifikationer, aktuelle priser og tilbud på Motorola Moto E13

Xiaomi Redmi 12C

Kvalitetsbedømmelse:
68/100

Beskrivelse:
Xiaomi Redmi 12C blev lanceret i starten af 2023 som en prisvenlig smartphone. Fordele inkluderer en fin ydeevne til daglig brug og et godt kamerasetup til prisen. Ulemperne omfatter gennemsnitlig batterilevetid og skærmkvalitet sammenlignet med lidt dyrere modeller.

Bedste pris på Xiaomi Redmi 12C
22 danske webshops tilbyder Xiaomi Redmi 12C
Dyreste pris: 1.370 kr.
Billigste pris: 821 kr.
Spar op til: 549 kr.

Se specifikationer, aktuelle priser og tilbud på Xiaomi Redmi 12C

Honor X7a

Kvalitetsbedømmelse:
80/100

Beskrivelse:
Honor X7a blev lanceret i januar 2023 som en budgetvenlig smartphone. Dens fordele inkluderer en overkommelig pris, et kæmpe 6.000 mAh batteri, en stor 6,75 tommer skærm og et acceptabelt kamera til daglig brug. Ulemperne er en gennemsnitlig ydeevne og en mindre robust byggekvalitet sammenlignet med dyrere modeller.

Bedste pris på Honor X7a:
9 danske webshops tilbyder Honor X7a.
Dyreste pris: 1.549 kr.
Billigste pris: 844 kr.
Spar op til: 705 kr.

Se specifikationer, aktuelle priser og tilbud på Honor X7a

Samsung Galaxy A14

Kvalitetsbedømmelse:
72/100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy A14 blev lanceret i marts 2023 som en billig mellemklassesmartphone. Fordelene er en stor skærm, lang batterilevetid og en overkommelig pris. Ulemperne inkluderer et gennemsnitligt kamera og ydeevne sammenlignet med dyrere flagskibsmodeller.

Bedste pris på Samsung Galaxy A14:
39 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy A14.
Dyreste pris: 1.599 kr.
Billigste pris: 999 kr.
Spar op til: 600 kr.

Se specifikationer, samt aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy A14

De absolut billigste Android-telefoner

Selv blandt de billigste Android-telefoner forventer vi en vis kvalitet. Når vi viser dig de billigste Android-telefoner på markedet, kan du roligt regne med, at de som minimum holder en OK kvalitet. Det er derfor muligt, at du kan finde en Android-telefon, der er betydeligt billigere end vores top 5 billigste Android-telefoner. Spørgsmålet er så, om den rent faktisk holder god nok kvalitet.

Det tvivler vi på. Vi gør os nemlig umage og bruger meget tid på at undersøge markedet og holde dig opdateret på priserne. De billigste Android-telefoner med en OK kvalitet med en testscore på 60 eller mere (dvs. over gennemsnittet) finder du derfor i vores oversigt.