Web-TV: Vi anbefaler flere gode Android-mobiler

Hvilket fordele er der ved at vælge Android og hvilke mobiler giver mest for pengene? Disse spørgsmål, og flere, får du svar på i denne video.

Web-TV: Vi anbefaler flere gode Android-mobiler

I sidste uge kiggede vi nærmere på iPhonen, hvor vi snakkede om fordelene samt hvilke modeller, der gav mest mening at bruge penge på.

I denne uge er turen kommet til Android. I videoen gennemgår vi kort Android-styresystemet historie, der i sin spæde start slet ikke var ment til brug i mobiltelefoner, men i dag er verdens mest udbredte mobile styresystem.

Se også: Hvilken iPhone skal man købe?

Et stort udvalg af Android-mobiler

Modsat iPhonen, så er der et ekstremt stort udvalg af Android-mobiler, som ofte gør markedet uoverskueligt for den almindelige forbruger. Der er mange mærker, modeller og prisklasser, hvilket kræver et godt kendskab til markedet for at kunne gennemskue, hvor man får mest for pengene.

Men det store udvalg af Android-mobiler kan også være en fordel. Der er nemlig masser af penge at spare og mellemklasse-mobilerne er blevet rigtig gode, og man kan bedre finde den mobiltelefon, der passer bedst til den enkeltes behov. Skal kameraet være i fokus, batteritiden eller noget helt tredje? Der er et hav af muligheder.

Læs også: 3 mobiler med gode kameraer til en fornuftig pris

Vi giver vores bud på de bedste Android-mobiler

I videoen giver vi vores bud på de bedste Android-mobiler på markedet. De dyre topmodeller er lækre, spændende og eksotiske, men det er sjældent her man får mest for pengene. Vi kommer med vores anbefalinger til mobiler fra Nokia, Motorola, Huawei, Samsung, Sony og OnePlus. Men der findes også mange andre spændende producenter derude, som er værd at tage et kig på.

Læs også: Guide: Sådan vælger du den rigtige mobiltelefon