Web-TV: Køb ikke de nyeste iPhones

Er jagten gået ind på en ny iPhone, så kan den nyeste model let friste. Desværre giver det ikke rigtig mening. Se her hvorfor.

Web-TV: Køb ikke de nyeste iPhones

Er det blevet tid til at skifte den gamle slidte iPhone ud med en ny, så står der som regel nye skinnende modeller, med store skærme og masser af kameraer klar i butikkerne. Men de nye iPhones er dyrere end nogensinde før og i dag kommer man let af med over 8.000 kroner, og priserne stopper altså først ved 13.000 kroner.

De nye iPhones er alt for dyre

Det er ekstremt mange penge for en mobiltelefon, specielt hvis man tænker på hvad får reelt får for pengene. Jo, man får lidt bedre batteri og kamera, men for den helt almindelige forbruger er opgraderingerne, år for år, alt for små til at retfærdiggøre den højere pris, som Apple kan slippe af sted med.

Læs også: Ny prisvenlig iPhone SE får en skarp pris

Køb en ældre iPhone og spar penge

Går man i stedet en generation eller to tilbage, så er der masser af penge at spare, men meget lidt af gå glip af, i forhold til den nyeste iPhone 11 Pro Max, som er Apples fineste model lige nu. En iPhone XR, som blev lanceret i efteråret 2018, er et fremragende bud på en god iPhone til billigere penge. Dens introduktionspris var 6.700 kroner, men nu er den altså nede i under 5.000 kroner. iPhone 8 er ligeledes et godt bud, der vil kunne opfylde de flestes behov, og den er helt nede i 3.500 kroner.

Læs også: Test: Apple iPhone XR

Hele pointen er: Når der kommer en ny iPhone, så er det tid til at købe en af de ældre modeller. Det sker der intet ved, for Apple er gode til at holde tidligere modeller opdaterede, både når det gælder sikkerhed og funktioner.

Tre gode Android-alternativer

Det kan også være fristende at kigge på alle de gode Android-mobiler, som findes i massevis i butikkerne – og til gode priser. Og faktisk er det lettere end nogensinde før, at få flyttet indholdet fra en iPhone til en Android. I videoen herover kommer vi med vores bud på tre gode alternativer til iPhonen, hvor man får masser af mobil til pengene.

Læs også: Web-TV: Android-mobiler mod iPhones – fordele og ulemper

Husk at abonnere på vores nye YouTube-kanal Teknofil, der er fælleskanalen på YouTube for mobil.nu og mobilsiden.dk.